INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  KUPS - GAZ METAN, 14 IULIE

În recuperare după o accidentare, Markovici e optimist: "Sper să prind returul din Europa League"

Zarko Markovici este un fotbalist înalt, măsurînd 2.04 m
Zarko Markovici este un fotbalist înalt, măsurînd 2.04 m

Articol de - Publicat vineri, 24 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 24 iunie 2011 10:30

Fundaşul central Zarko Markovici a ratat finalul sezonului precedent din cauza unei intervenţii chirurgicale suferite la metatarsienele piciorului stîng.

Jucătorul de origine sîrbă se recuperează după operaţie la o clinică privată din Tg. Mureş iar în cîteva zile va ajunge în stagiul de pregătire din Ungaria, unde va intra în program normal alături de colegii săi.

“Recuperarea a decurs foarte bine iar de cîteva zile fac exerciţii cu o intensitate mult mai mare.Nu mai simt nici o durere la picior şi sper să fi depăşit cu bine această problemă medical.Voi ajunge săptămîna viitoare în cantonamentul din Ungaria, unde voi punce accent pe latura fizică pentru a recupera timpul pierdut.Îmi doresc foarte mult să prind în teren returul cu finlandezii din Europa League”, a afirmat Markovici.

Medieşenii vor debuta în Europa League pe 14 iulie, atunci cînd vor evolua în Finlanda cu KUPS, returul urmînd să se dispute o săptămînă mai tîrziu la Mediaş.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează