INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MYPA - RAPID, AZI, 19:30, LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Înapoi în "Epoca de aur" » Rapid joacă în anonimat, returul cu MYPA nefiind transmis la TV

Articol de - Publicat joi, 26 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 25 iulie 2012 23:58

Nici un post tv nu transmite revanşa din Finlanda. Meciul va fi la Radio România Actualităţi şi liveTEXT pe GSP.RO şi M.GSP.RO.


Rapidiştii pornesc cu un avantaj de două goluri înaintea manşei retur cu MYPA, însă Ioan Ovidiu Sabău îndeamnă la prudenţă şi crede că terenul sintetic pe care se va juca partida va fi un avantaj important pentru gazdele nordice: "O să fie mult mai greu în retur. Vor fi alte condiţii, vom evolua pe un teren artificial cu care nu sîntem deloc obişnuiţi. Vreau să-i conving pe jucători să fie capacitaţi sută la sută".
Şi George Copos este de acord că întîlnirea cu MYPA va fi mult mai dificilă decît se anunţă: "Vă spun eu, va fi foarte, foarte greu. Finlandezii sînt puternici, ambiţioşi. S-a văzut şi în tur. Am tremurat la 1-1".

Suporterii rapidişti nu-şi vor putea urmări favoriţii la TV întrucît confruntarea de la Kouvola nu va transmisă de nici o televiziune din lume! Motivul? Interesul în Filanda e foarte scăzut şi nici un post local nu e interesat să "producă" acest joc. Cei interesaţi pot asculta meciul în direct la Radio România Actualităţi sau îl pot urmări liveTEXT pe GSP.ro.

"Vom fi competitivi peste 2-3 săptămîni cînd vor intra Marius Constantin, Codrea şi Figueiredo. Putem mult mai mult decît am arătat în primele meciuri"
George Copos, finanţator Rapid

Echipele probabile:
MYPA: Kuismala - Sesay, Aho, Nongotamba, Vesala - Oksanen, Gela, Koskinen, Saxman, Opoku - Williams
Antrenor Toni Korkeakunnas
Rezerve: Iiskola, Kukka, O'Shaughnessy, Vuorinen, Sihvola, Ramadingaye, Selin

RAPID: Albuţ - Rui Duarte, Abrudan, Oros, Bozovici - Grigorie, Grigore, Teixeira, Milisavljevici - Ilijoski, Surdu
Antrenor Ioan Ovidiu Sabău
Rezerve: Drăghia, Wallace, Al. Coman, Goga, Pavlovici, I. Voicu

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (332)
bengosss
bengosss  •  26 Iulie 2012, 20:37

Prin blaturi si arbitri cumparati nu poti face audienta. Doar bani negri. CFR Cluj& Rapid Pe cand un meci al Stelei netransmis....?

yahoooo
yahoooo  •  26 Iulie 2012, 19:47
Postat de yahoooo pe 26 Iulie 2012, 19:46

Esti turc,nu intelegi romaneste?("Suporterii rapidişti nu-şi vor putea urmări favoriţii la TV întrucît confruntarea de la Kouvola nu va transmisă de nici o televiziune din lume!").Asta doar daca nu filmeaza vreunul cu telefonul si face live streaming pe net.

Scuze era pentru rapid_visiniu

yahoooo
yahoooo  •  26 Iulie 2012, 19:46
Postat de pophki pe 26 Iulie 2012, 19:28

cea mai tare GLUMA pe ziua de astazi...Interesul în Filanda e foarte scăzut...locuiesc de +21 ani si asa ceva,ghiar de ras...SEMNAL,oriunde,in padure,sub apa...mai documenteazate ma jurnalist de duzina...cat despre fotbal,iok,dar conditie fizica si disciplina la greu!HAI RAPID SI SUCCES TUTUROR ECHIPELOR ROMANESTI IN CUPELE EUROPENE!

Esti turc,nu intelegi romaneste?("Suporterii rapidişti nu-şi vor putea urmări favoriţii la TV întrucît confruntarea de la Kouvola nu va transmisă de nici o televiziune din lume!").Asta doar daca nu filmeaza vreunul cu telefonul si face live streaming pe net.

Vezi toate comentariile (332)
Comentează