INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - SALZBURG 1-2

Ioan Niculae îi umileşte pe oficialii echipei lui: "Este jenant să faci aşa ceva"

Ioan Niculae și Dinu Gheorghe
Ioan Niculae și Dinu Gheorghe

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 03 octombrie 2014 20:14

Astra a fost învinsă pe teren propriu cu 2-1 de Salzburg în a doua etapă a grupelor Europa League, însă Ioan Niculae a povestit un moment întîmplat înaintea partidei.
Patronul giurgiuvenilor a dezvăluit că Dinu Gheorghe, preşedintele Astrei, i-a solicitat bilete gratis pentru jocul din Europa League cu austriecii.

"Am primit foarte multe telefoane, începînd de la preşedintele executiv al clubului, prin care ni se solicitau bilete gratis. Este jenant pentru astfel de oameni care au salarii bunicele să nu-şi poată plăti un bilet la meci. Am decis să nu mai dăm bilete gratis. Este lipsă de bun simţ. Aşa săraci am ajuns că nu putem da 15 lei pe un bilet?", a spus Ioan Niculae, conform Fanatik.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (31)
tardelli
tardelli  •  04 Octombrie 2014, 00:20
Postat de unico_biancorossi pe 03 Octombrie 2014, 17:46

de data asta, Buhaiul turnator are dreptate. dar, el uita ca echipa lui nu are suporteri ?..)))))) deci, sa dea si el gratuitati, bilete free... poate strange 5-6 sute de doritori..)) ce e viu, e viu, domnilor ! ce e viu nu se compara cu o pictura murala ! fresca e fresca, vietatile sunt vietati ! sa fie clar !..))))

problema nu e ca Astra nu are multi suporteri.Ideea era ca e penibil sa ai o situatie materiala peste medie si sa ceri gratis un bilet de 15-20 lei

spivak
spivak  •  03 Octombrie 2014, 20:10

Conducătorul Gheorghe merita un bilet gratis pentru tot ce a făcut la Astra. Exact un bilet.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Octombrie 2014, 18:02
Postat de dash.berlin pe 03 Octombrie 2014, 17:49

In loc sa fie bucuros ca mai aduna cativa spectatori in plus, el face scandal pt cateva sute de lei :| Las' ca-i mai bine cu arena goala :)

exact asta am spus si eu, sub alta forma..)

Vezi toate comentariile (31)
Comentează