INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - FC COPENHAGA, JOI, 22:05, PRO TV, DIGISPORT, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT GSP.RO

Jacobsen n-a auzit de nici un jucător al Stelei. Dar îl ştie pe fostul fotbalist de Bundesliga, Laurenţiu Reghencampf

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 03 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 03 octombrie 2012 18:45

Lars Jacobsen, fundaşul dreapta al celor de la FC Copenhaga, a mărturisit în această seară că nu a auzit şi nu cunoaşte pe nici unul dintre adversarii de mîine ai formaţiei sale!


"Am înţeles că Steaua are mulţi internaţionali şi mulţi jucători de calitate, însă, sincer, nu am auzit de vreunul. Oricum, o să avem grijă cu românii, ştim că pot fi periculoşi. I-am urmărit pe DVD-uri, îi ştim după numere mai mult!", a declarat internaţionalul danez de 33 de ani.

Dar Jacobsen a surprins cînd şi-a adus aminte, totuşi, de unul dintre adversarii de mîine: "Aaa, staţi puţin! Îl ştiu pe Laurenţiu Reghencampf, care acum e antrenor la Steaua. Dar eu îl cunosc pe Reghencampf ca fotbalist de pe vremea cînd juca la Energie Cottbus. Era un băiat de calitate, un sportiv muncitor. Probabil că a impus o mentalitate profesionistă şi jucătorilor săi".

Reghe a evoluat la Cottbus în perioada 2000-2004, iar Jacobsen a jucat la două formaţii germane, la Hamburg (2002/2003) şi Nuremberg (2007/2008).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
dragoshdumitrescu
dragoshdumitrescu  •  03 Octombrie 2012, 22:14

nu uitati ca cei care critica steaua tin cu echipe care au fost jaloane in meciurile cu steaua , dinamovistii care joaca maine cuuuuu....... hopaaa !!! nu joaca poate ei trec de grupe fara sa joace datorita palmaresului ... sau rapidistii cu cine joaca maine??? aha i-a scos herenven care la randul ei a fost scoasa de molde aia care joaca cu steaua in EL .. vaslui sau altii de pe la petrolul sau astra toti cei care vorbesc sant doar frustrati ... oricum e frumos sa fi suporter sa iti vezi echipa favorita jucand in cupele europene cu echipe mari... steaua si-a facut datoria pt tara ar trebui cei care se pregatesc pt UCL sa mai faca si ei cate ceva nu sa traiasca si pomana altora

alpin
alpin  •  03 Octombrie 2012, 20:56

Dar, exista vreun fotbalist la FC Valiza?!?

axi1
axi1  •  03 Octombrie 2012, 20:13
Postat de makanaky pe 03 Octombrie 2012, 19:53

Ai dreptate Copenhaga nu este Real Madrid este numai o echipa care a ajuns in sferturile Ligii Campionilor , iar despre stifturile lui Steaua cine a auzit in Europa ? In afara de ekrane , trnave , limasoli pe cine a eliminat Steaua in ultimii 5 ani ?

Pai, Steaua a eliminat in ULTIMII 5 ani echipe ca Galatasaray sau Heerenveen. Dar daca ai cunostinte despre fotbal cat ai despre gramatica limbii romane, nu ma mira nimic.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează