INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - FC SALZBURG 1-2

Jucătorii Astrei sînt nemulţumiţi de rezultat » "Meritam un egal"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 03 octombrie 2014 00:40

Astra a pierdut meciul din Europa League împotriva lui FC Salzburg, scor 1-2. Jucătorii giurgiuveni consideră că meritau măcar un rezultat de egalitate.

La finalul partidei Astra - FC Salzburg, jucătorii giurgiuveni au declarat că puteau obţine un rezultat mai bun, chiar dacă echipa austriacă a fost mai bună.

”Trebuie să fim mai buni, experienţa e importantă în astfel de competiţii. Ei au avut un avantaj. În partea a doua a fost foarte dificil, dar am vrut să marcăm. Trebuia să fim atenţi şi să nu mai luăm gol. Sîntem o echipă fără experienţă la acest nivel. Mulţi dintre noi nu am jucat  în grupe pînă acum, trebuie să corectăm greşelile. Jucăm din 3 în 3 zile şi sîntem şi obosiţi, nu e o scuză, dar asta e realitatea.

Sperăm ca meciurile viitoare să ne descurcăm mai bine. Trebuie să luam fiecare meci în parte, să luptăm, vom încerca să ne descurcăm mai bine. Cred ca azi am jucat mai bine decît în primul meci. Sperăm la calificare”, a declarat Vicent Laban la DigiSport.

Şi portarul Silviu Lung jr consideră că echipa sa putea mai mult în această partidă.

”Am făcut un joc bun. Am avut şansa să facem 2-0, dar am ratat. Ne-a învins o echipă bună, dar cred că un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil. Mă aşteptam să fie stadionul plin. Nu înţeleg de ce nu a venit lumea”, a declarat Lung jr.

”Am avut un început bun şi meritam un egal. Vom încerca să ne calificăm şi să scoatem ce e mai bun din următoarele meciuri ”, a spus George Florescu.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  03 Octombrie 2014, 09:12
Postat de silviu74 pe 03 Octombrie 2014, 07:48

mai lasati-ma c u lipsa de experienta, dupa fiecare infrangere spuneti ca a fost din cauza experientei mici !!!! povesti de adormit copii!

Afost lipsa de fuga in raport cu austriecii…!MAI PUTINE SARMALE SI MAI MULTA ALERGARE…!!!

valiza.epo
valiza.epo  •  03 Octombrie 2014, 08:53

Pai, daca meritati, va dam noi un punct! E bine asa?! Dar ar fi mai bine sa cumparati repede cativa fundasi si un portar! Lung e baiat simpatic si adversarii au mila de el si nu il lovesc cu mingea, sa nu faca buba! Acelea fiind singurele suturi pe care le pareaza baiatul.

silviu74
silviu74  •  03 Octombrie 2014, 07:48

mai lasati-ma c u lipsa de experienta, dupa fiecare infrangere spuneti ca a fost din cauza experientei mici !!!! povesti de adormit copii!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează