INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - LYON, JOI, 19:45, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Kehinde Fatai şi Vincent Laban joacă! » Daniel Isăilă a primit veşti extraordinare înaintea returului cu Lyon

Articol de - Publicat marti, 26 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 25 august 2014 20:57

Atacantul nigerian şi mijlocaşul francez s-au refăcut complet şi sînt apţi pentru returul cu Lyon, din play-off-ul Europa League


Ieri, Daniel Isăilă a avut o zi excelentă. Antrenorul de 42 de ani a primit asigurări din partea staff-ului medical că Fatai Kehinde şi Vincent Laban sînt buni de joc, urmînd a se număra printre titularii Astrei joi seara, în revanşa cu Olympique Lyon, care pleacă de la 2-1 pentru giurgiuveni.

Nigerianul a fost folosit titular în partida cu Rapid, însă a acuzat dureri musculare şi a fost scos de pe teren după doar 20 de minute, devenind incert pentru returul cu francezii. După mai multe analize amănunţite, medicii şi-au dat OK-ul pentru ca Fatai să intre pe teren joi.

La franco-cipriotul Laban accidentarea a fost mai gravă. El s-a accidentat pe 7 august, în manşa secundă cu Slovan Liberec, şi de atunci nu a mai putut evolua nici un minut. Mijlocaşul central a fost trecut pe foaia de joc în Grant, însă nu s-a forţat revenirea lui. "Atît Fatai, cît şi Laban vor juca împotriva lui Lyon", a confirmat aseară Dinu Gheorghe la DolceSport.

În schimb, celălalt fotbalist cu probleme medicale, Valerică Găman, încă nu a efectuat nici un antrenament cu echipa după accidentare şi are şanse minime să prindă lotul de 18 în meciul de Europa League.


8 goluri şi 3 pase de gol a reuşit Fatai în cele 9 meciuri oficiale din acest sezon

Chiţu, pe 3 sezoane
Mijlocaşul ofensiv Aurelian Chiţu a semnat o înţelegere pe trei ani cu clubul patron de Ioan Niculae. Fotbalistul de 23 de ani a fost transferat în vara lui 2013 de francezii de la Valenciennes în schimbul sumei de 700.000 de euro, însă fostul jucător al Viitorului nu a convins şi din iarnă a fost împrumutat la PAS Giannina. Nici în Grecia nu a convins, astfel că, la întoarcerea în Hexagon, oficialii lui Valenciennes i-au propus rezilierea contractului, pe care Aurelian a acceptat-o pentru a semna cu Astra.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
solomon_i
solomon_i  •  26 August 2014, 11:53

Mai Lutule...Care sunt de fapt vestile extraordinare ? Vestea ca Laban nu ajucat la Lyon...?!!!

teacher_bonjasky
teacher_bonjasky  •  26 August 2014, 10:49

mai ziaristule, cere-te afara, ca daca ai fi in alt domeniu te-ar da afara. Laban a jucat cu Lyon, documenteaza-te frate!

kossu
kossu  •  26 August 2014, 10:08

Laban a jucat în turul cu Lyon. S-a reaccidentat și a fost schimbat cu Rus, pe finalul meciului, dar, cum ar veni, a jucat „mai mult de un minut” și după meciul astralilor cu Liberec. No, da' pe de altă parte: Hai MăiASTRA!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează