INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  BOTOȘANI - ȚKHINVALI 1-1

Leo Grozavu, după egalul dezamăgitor cu Ţkhinvali, 1-1: "S-a văzut lipsa de experiență! Mai avem șanse de calificare"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iulie 2015 22:19

FC Botoşani a terminat la egalitate meciul cu Țkhinvaliîn prima manșă a turului 1 preliminar al Europa League, scor 1-1.

Leo Grozavu, antrenorul celor de la FC Botoşani, a  vorbit despre debutul moldovenilor în Europa League.

"Nu trebuie să fim foarte dezamăgiţi, pentru că nu am făcut un joc prost, chiar dăcă rezultatul nu nemulţumeşte. Eu nu sînt dezamăgit, pentru că jocul a fost bun. Putem marca în Georgia şi mai avem şanse pentru a ne califica. 

După joc meritam mai mult. Noi am făcut o eroare în a doua repriză şi am fost taxaţi. Am avut multe ocazii, dar lipsa de experienţă s-a văzut. 

Este greu să faci o echipă competitivă în patru săptămîni. S-a văzut că avem mulţi jucători noi în echipă. Mai avem multe de pus la punct şi mai avem nevoie de timp", a spus Grozavu la DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
travka
travka  •  03 Iulie 2015, 07:57

pai sunt locul 8 in liga 1, in mod normal sunt mai slabi ca echipele in insolventa, nu ar fi trebuit sa fie acolo, in mod normal Petrolul juca in locul lor, Steaua-Asa-Petrolu-Astra astea erau echipele, dar Craiova nu are drept, Petrolu e in insolventa, iar Mimamo stim cu totii ca lua 3-0 de la amatorii astia din Georgia :)))))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Iulie 2015, 00:13

s-a vazut lipsa de valoare bai grozavule. lipsa de valoare, nu o mai dati cotita. aveti un prim 11 de tot rasul. ce cautati voi prin cupele astea, chiar nu e de inteles.

981330378565752
Radu Gabriel  •  02 Iulie 2015, 23:56

Adevarul e ca, comentariul e pe linga....,DIN PACATE asta ne e valoarea...VALOAREA FOTBALULUI ROMANESC...,DUPA TRAGEREA LA SORTI AM PREZIS CA SINGURA ECHIPA CARE VA TRECE MAI DEPARTE VA FI ASTRA...PENTRU BINELE FOTBALULUI ROMANESC SPER SA AM DREPTATE , ASA POATE NU VOM MAI MINTI FOTBALUL... IN REST E CANCAN..

Vezi toate comentariile (5)
Comentează