INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  UNIREA URZICENI - LIVERPOOL 1-3 (ÎN TUR, 0-1)

Levy crede că pierderea lui Galamaz a slăbit echipa: "Ne-a lipsit căpitanul" :S

George Galamaz, Galamaz, Unirea Urziceni
George Galamaz, Galamaz, Unirea Urziceni

Articol de - Publicat vineri, 26 februarie 2010 00:00

Unirea a luat primul gol în minutul 30, dar prima lovitură o primise deja cu trei minute mai devreme, cînd l-a pierdut pe George Galamaz. Ialomiţenii cred că atunci s-a pierdut meciul cu Liverpool.

Căpitanul Urziceniului, titular în echipa din Top Gazeta după turul campionatului, s-a lovit la un duel cu Skrtel şi nu a mai putut continua, iar bosniacul Mehmedovici nu a reuşit să se ridice la nivelul lui în ora rămasă de joc.

Ronny Levy e îngrijorat că i-ar putea lipsi Galamaz şi duminică, împotriva Rapidului: "Încă nu ştiu cît de gravă e accidentarea, dar s-a simţit lipsa lui George. Nu e doar un fundaş central, ci şi căpitanul, un fotbalist important pentru noi". "Prezenţa lui pe teren ne motivează, am simţit cu toţii cînd a ieşit", a comentat şi Apostol. Maftei a fost şi el sincer: "Galamaz e un lider, normal că s-a văzut absenţa lui! Păcat şi pentru el, fiindcă a fost un meci important, pe care şi-a dorit să-l joace!". Stoperul de 28 de ani a ieşit din vestiar cu piciorul drept imobilizat.

"Mehmedovici a fost la fel de bun ca Galamaz, deci nu schimbarea asta a decis meciul. Fotbaliştii lui Liverpool au fost suficient de buni şi atîta tot!"
Rafa Benitez, antrenor Liverpool

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
law88
law88  •  26 Februarie 2010, 18:00

meci frumos, fani veniti din sibiu, valcea, husi sau si mai departe, insa la final, knd fiecare voia sa isi indeplineasca un vis, un autograf de la Torres sau Gerard, surpriza! o poarta mare ne-a fost inchisa in fata.Au avut acces la marile vedete doar fii de smecheri, burtosii cu bani si bineinteles preascolitii angajati ai firmei de paza care se cred Dumnezeu pe pamant. Multumim celor care si-au batut joc de niste vise...

 •  26 Februarie 2010, 11:48
Postat de pe 26 Februarie 2010, 08:48

prin declaratiile pe care le da se vede k nu este un antrenor bun.o echipa nu sta intr-un singur jucator

ce legatura are antrenoratul cu declaratia? si de unde stii ca daca nu juca ala pana la final nu era alt rezultat? sincer asa am vazut si eu, sunt mari sanse ca echipa sa-ti cada moral in momentul in care capitanul iti iese de pe teren, putea sa intre un fundas de 15 mii de ori mai bun in locul lui, cu ceilalti 10 ce faci daca nu mai joaca nimic?

 •  26 Februarie 2010, 11:42

CELE MAI BUNE TRANSMISII DE PE INTERNET... DIGISPORT,GSPTV, TOATE MECIURILE DIN CUPELE EUROPENE SI TOATE CAMPIONATELE PUTERNICE ALE LUMII PRECUM SI LIGA 1 DIN ROMANIA LE PUTETI VEDEA LIVE... VIDEOOOOOO SI GRATISSSS... DOAR PE W- W- W.-S- P- O- R -T -P -E- N -E- T .-C -O- M.... NUMARU 1 IN STREAM DE PE INTERNET.. SUPER CLARITATE... TOTU GRATIS.. ASTEPTAM TOTI MICROBISTI ALATURI DE NOI.. W- W- W- .S -P -O- R -T -P E -N- E- T.- C- O- M

Vezi toate comentariile (10)
Comentează