INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - AS ROMA 0-0

Lovin, discurs emoționant după meciul cu Roma: "Nu mi-aş fi imaginat că o să mai ajung atât de sus"

Articol de - Publicat vineri, 09 decembrie 2016 00:00

Florin Lovin a avut un discurs emoţionant la final, în care a anunţat că în vară va renunţa la cariera de fotbalist.

- Florine, felicitări!
- Mulţumesc! E o calificare incredibilă! Incredibilă! Simt un sentiment uluitor, de satisfacţie, de mândrie, e fantastic.

- Când priveşti în urmă, în această grupă, cum ţi s-a părut parcursul?
- Sincer? După primele două meciuri nimeni nu mai spera la această calificare, aveam zero puncte. Dar uite că n-am sacrificat degeaba parcursul din campionat, unde stăm atât de rău. Am mai scris încă o pagină de glorie în istoria fotbalului românesc şi sunt fericit că sunt şi eu părtaş.

- Te mai gândeai, când ai revenit în România, că o să ajungi...?
- Acum 2 ani jucam la Chiajna şi nu mi-aş fi imaginat niciodată, dar niciodată!, că o să mai ajung să obţin o calificare în primăvara europeană. E aproape ireal ce trăiesc. Formidabil!

- Când aţi realizat că Viktoria Plzen a întors rezultatul?
- Ne-am dat seama după reacţia suporterilor din tribună. Le mulţumesc pentru susţinere! Pe aceşti oameni i-am câştigat exclusiv prin modul în care am jucat şi am făcut rezultate. I-am făcut să creadă în noi, să vină la stadion şi să trăiască emoţii şi satisfacţie alături de noi.

- Cât a contat Şumudică?
- Eu am mai avut conflicte cu el, le recunosc, dar el n-a pus nimic la suflet, nu e un tip ranchiunos, e un antrenor adevărat. Tot ce a reuşit Astra în ultimul an şi jumătate i se datorează lui.

- Crezi că...?
- Aş mai vrea să adaug ceva aici... Dacă şefii ar fi gestionat mai atent situaţia şi n-ar fi plecat anumiţi jucători, Astra putea face lucruri şi mai mari.

- Renunţi la ideea de a pune ghetele în cui la vară, aşa cum anunţaseşi?
- Nu! Decizia mea e irevocabilă. Am acasă o soţie minunată, 3 copii deosebiţi, mă aşteaptă să fiu alături de ei zi de azi. În vară mă opresc, definitiv! Dar o voi face cu capul sus după acest succes.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1446025852379084
Dragos Nastase  •  09 Decembrie 2016, 10:07

Felicitari Astra dar,haideti sa ne pastram calmul ca, totusi e doar o calificare nu ai castigat vreo finala

vladutz13
vladutz13  •  09 Decembrie 2016, 09:24
Postat de gabri80el pe 09 Decembrie 2016, 09:08

un jucator penibil care face tara de ras

Face tara de ras calificandu-se in primavara europeana??? Revino cu picioarele pe pamant baiatule!!! A facut un meci foarte bun aseara.

gabri80el
gabri80el  •  09 Decembrie 2016, 09:08

un jucator penibil care face tara de ras

Vezi toate comentariile (3)
Comentează