INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RIO AVE - STEAUA 2-2

Lucian Filip i-a pus gînd rău lui Iasmin Latovlevici după evoluţia perfectă cu Rio Ave: "Vreau să rămîn titular!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 noiembrie 2014 00:13

Lucian Filip, eroul Stelei cu Rio Ave, a vorbit despre punctul obţinut în ultimele secvenţe ale partidei din Portugalia, scor 2-2.
”E un lucru incredibil că am marcat, e primul meu gol în Europa. Sper să o ţin tot aşa şi să rămîn titular. Rio Ave a practicat un joc destul de bun. Terenul a fost greu, a bătut rău vîntul, au contat şi aceşti factori la stabilirea rezultatului.

Grupa rămîne în continuare strînsă. Ar fi un eşec mare dacă nu trecem de faza grupelor, dar sînt convins că vom juca în primăvară”, a spus Lucian Filip la DigiSport 1.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (8)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Noiembrie 2014, 00:53
Postat de valah1986campionii.europei pe 07 Noiembrie 2014, 08:58

Clona insolventa exclusa din EuroPA, Filip a fost printre cei mai buni de pe teren in meciul senzational in care am eliminat Ajax campioana Olandei. De unde naiba sa stiti aceste lucruri voi taranii cu pamant intre degetele de la picioare.

tu nici nu mai stii cum arata pamantul..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Noiembrie 2014, 00:51

a jucat bine filip, a fost cel mai bun jucator de pe teren. bravo lui.

adrian_d_mihai
adrian_d_mihai  •  07 Noiembrie 2014, 14:50

Felicitari Filip! Totusi, nu inteleg titlul articolului. Desi nu am vazut meciul, am citit un articol postat mai sus: "Trei momente care au produs primul gol al lui Rio Ave şi cine a greşit". Acolo se spune ca Filip a comis un fault aiurea care a condus la primul gol marcat de portughezi si asa mai departe... Ce sa inteleg din articolele astea? A jucat Filip perfect sau nu? Mai baieti de la GSP, puneti-va de acord si nu le mai calcati pe urme colegilor de la Prosport. Numai bine!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close