INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  WEST HAM - ASTRA 0-1 (ÎN TUR 1-1)

Marius Șumudică s-a ținut de șotii după finalul cu West Ham: "Aștept oferte din Anglia" :)

Șumudică, euforic după fluierul final // FOTO Reuters
Șumudică, euforic după fluierul final // FOTO Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2016 00:00

Marius Șumudică s-a ținut de șotii după finalul meciului de pe Olimpic.

- Domnule Șumudică, felicitări!
- A fost seara noastră, chiar dacă am avut și noroc. Dar în fotbal dacă nu ai noroc nu poți învinge și norocul ține cu cei puternici. Am întâlnit o echipă cu mult peste nivelul nostru. Dar am dovedit azi că formăm un grup puternic. Este una dintre cele mai frumoase zile din viața mea, la fel precum cea în care mi s-au născut copiii, pentru că știam că sunt ai mei.

- Ce urmează?
- Le doresc mult noroc în Premier League celor de la West Ham. Vreau să îmi felicit jucătorii, mi-aș dori și eu să am un astfel de public. Noi avem multe cereri de bilete pentru grupe, în jur de 500.

"Am vrut să renunț după 1-5 cu CFR"

- Dar...
- Asta e viața. Oamenii care s-au născut în Anglia sunt norocoși. Eu sunt mai puțin norocos, dar îmi respect țara și fac totul pentru ea. Mi-aș dori să rămân cât mai mult în Anglia, dar aștept oferte.

- Vă așteptați la echipe din Premier League?
- Da, chiar m-a sunat cineva și am o ofertă de la Port Vale, echipă din liga a treia engleză, dar acum m-am calificat.

- Ați vorbit cu jucătorii?
- Alibec a venit cu lacrimi în ochi la mine și mi-a zis "domn profesor, eu nu pot juca dacă dumneavoastră plecați". După 1-5 la Cluj am vrut să renunț. Dar au venit jucătorii și m-au convins!

- Cât de mult v-a încurcat suspendarea?
- Eu nu pregătesc echipa asta de două luni, pentru că FIFA îmi dă o decizie, FRF altă decizie, poate că pentru se vrea ca altă echipă să câștige titlu. Am un panou acasă și tai datele așa, ca femeile la menstruație ca să ajung să antrenez.

"Tot lotul meu de jucători câștigă 120.000 de euro pe lună. Cred că este o performanță incredibilă! Cu cele 4-5 milioane de la UEFA dorm liniștit până la vară"
Marius Șumudică

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (29)
1002911636442961
Gheorghe Bârzã  •  26 August 2016, 13:56

Bv Sumi esti cel mai tare.Esti cu 10 clase peste Regheblat supusul femeii *** si al ciobanului puscarias.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

819602521427859
Stancu Florin  •  26 August 2016, 12:54
Postat de Silviu Apostol pe 26 August 2016, 12:44

"Încearcarea celor de la West Ham de a ajunge în grupele Europa League se încheie într-un mod stânjenitor, din cauza manierei în care a pierdut şi a identităţii învingătorilor", scriu cei de la The Guardian."

Te referi la identitatea FCsB-ului si umilinta la care a fost supusa, atat acasa, ( pe teren si in tribune) cat si in deplasare (joc scoala si echipamentul adevarat alb/ rosu) :))

854605894625108
Silviu Apostol  •  26 August 2016, 12:44

"Încearcarea celor de la West Ham de a ajunge în grupele Europa League se încheie într-un mod stânjenitor, din cauza manierei în care a pierdut şi a identităţii învingătorilor", scriu cei de la The Guardian."

Vezi toate comentariile (29)
Comentează