INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ADVERSAR EUROPA LEAGUE

McClaren nu-i interesat de Steaua: ”Scopul meu e să ne batem pentru titlu şi să ajungem iar în Europa”

McClaren a ieșit campion în precedentul mandat la Twente
McClaren a ieșit campion în precedentul mandat la Twente

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 06 ianuarie 2012 16:46

La semnarea contractului pe 2 ani şi jumătate cu Twente Enschede, Steve McClaren nu s-a arătat deloc preocupat de duelul cu Steaua din ”16”-imile” Europa League. La prezentarea oficială, el nici măcar nu a adus vorba de ”dubla” cu roş-albaştri, din 16-23 februarie.

”Scopul meu este să ne batem cu şanse la titlu şi să prindem din nou o poziţie de cupe europene. Twente e gata să crească şi să se lupte cu orice adversar. Pentru primul loc se întrec 5 formaţii, noi sîntem acolo, este firesc să punem accent pe acest obiectiv”, a zis tehnicianul englez. La finalul turului, formaţia din Enschede este pe locul 3 în campionatul olandez, la 5 puncte sub liderul AZ Alkmaar.

Foarte încrezător, McClaren (50 de ani) susţine că actualul lot nu are nevoie de întăriri: ”Voi vorbi cu cei din staff, vom disputa şi cîteva meciuri pînă să îmi fac o idee clară. Acum, cred că nu ne lipseşte nimic. Avem jucători plini de calităţi, plus tineri dornici de faimă. Cu ei putem reuşi lucruri mari”.

6.50 este cota ca Twente să cîştige titlul în actuala stagiune

1.50 e cota ca McClaren să fie demis pînă la finele sezonului viitor

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (6)
al3xutzu10
al3xutzu10  •  13 Ianuarie 2012, 13:35

de mica ce e steaua de aia voi va uitati la televizor pe 16 februarie iar noi jucam in primavara europa league unde voi doar visati sa jucati, asa ca mars la cacat si e valabil pentru toate echipele de cacat care au facut romania si o fac in continuare de rusine atunci cand scot capul in europa si aici vb si de cfr cluj blatistii blatistilor.....se vede in EL valoarea voastra de bozgori imputiti......sa va dam la muie toti stelistiii....

alpin
alpin  •  06 Ianuarie 2012, 20:43

Englezul stie din 2006 ca Steaua e o echipa de kkt! De ce l-ar interesa un kkt de pe marginea drumului?!

vvalyy
vvalyy  •  06 Ianuarie 2012, 19:24
Postat de legionarul_64 pe 06 Ianuarie 2012, 17:28

Ce echipa serioasa sta sa se gandeasca la steaua in ziua de azi cand fotbalul Romanesc a ajuns ce a ajuns . In fotbalul adevarat STEAUA E NIMENI ca toate echipele Romanesti dealtfel !!!

Cam nimeni e crapidu tau ma fr@ierica deocamdata steua are cele mai multe trofee dintre toate echipele din liga 1 asa ca pana cand una dintre ele va castiga mai multe muclessss frateeee ca esti penibilll

Vezi toate comentariile (6)
Comentează