INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AEK LARNACA - STEAUA, AZI, 20:00, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

MM Stoica: "În Europa, Steaua a fost mereu echipa românească ce s-a prezentat cel mai bine"

MM Stoica:
MM Stoica: "În Europa, Steaua a fost mereu echipa românească ce s-a prezentat cel mai bine"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 29 septembrie 2011 12:26

Chiar dacă Steaua ocupă în acest moment locul 9, managerul general al Stelei, Mihai Stoica, e încrezător că roş-albaştrii se pot întoarce din Cipru cu toate cele trei puncte, dar admite că se teme de întîlnirea din această seară.


"Eram mult mai liniştit, dacă aş fi ştiut rezultatul dinainte. Am emoţii, e normal să fie aşa, uitaţi-vă la ce nivel a ajuns fotbalul cipriot! AEL Limassol are 4 puncte în Champions League! Va fi un meci greu, dar sperăm să obţinem o victorie. Rezultatele din campionat nu mă îngrijorează pentru meciul de diseară. În Europa, Steaua a arătat mereu mai bine decît toate echipele româneşti. Putem să trecem peste toate celelalte probleme pe care le avem şi să ne concentrăm", a spus MM.

Oficialul stelist a vorbit şi despre Bourceanu, noul căpitan al roş-albaştrilor: "E apreciat de toată lumea din fotbal, s-a adaptat din prima clipă şi s-a impus de cînd a intrat în vestiar pentru prima oară. Sîntem în continuare mulţumiţi de Tănase, a jucat accidentat cu Sportul, face sacrificii, e mult schimbat în bine de cînd a ajuns la noi. Dar e foarte important cine poartă banderola, iar eu mă bucur că e pe mîna lui Bourceanu".

MM Stoica a mai spus că nu i se pare deloc ciudat ca Gigi Becali să fie cel care impune căpitanul: "Ce vi se pare mai exotic? Ca patronul să decidă cine poartă banderola sau să facă echipă? Uitaţi-vă cum e la Milan, unde Alegri a recunoscut că decide primul unsprezece împreună cu Berlusconi".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
costibb
costibb  •  29 Septembrie 2011, 21:38
Postat de prince_vlad pe 29 Septembrie 2011, 12:41

mda n-am ce zice , 1-5 cu Barcelona, 1-5 cu PSV Eindhoven, 0-3 cu SC Anderlecht, 0-4 cu AC Milan, 0-5 cu Montpellier, 0-5 cu PSG, 2-2 AEL Limassol, 0-3 cu Lyon , 1-4 cu Real Madrid, toate rezultate unul si unul ! Steaua = RUSINEA FOTBALULUI ROMANESC !

prietene,echipele astea seamana cu alea de va scot pe voi prin tururile preliminarii?nu are rost sa ti le enumar,sti foarte bine care sunt.

mike8
mike8  •  29 Septembrie 2011, 16:56

Software ce depisteaza toate pariurile sigure,surebets de la orice case de pariuri,peste 100 de surebets pe zi,din care va alegeti ce vreti sa jucati . detalii pe pariurisigure10. info !;;;;

mike8
mike8  •  29 Septembrie 2011, 16:38

Software ce depisteaza toate pariurile sigure,surebets de la orice case de pariuri,peste 100 de surebets pe zi,din care va alegeti ce vreti sa jucati . detalii pe pariurisigure10. info !>>

Vezi toate comentariile (25)
Comentează