INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LIVERPOOL - STEAUA, JOI, 22:05, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

MM Stoica: "Va fi greu ca Steaua să marcheze pe Anfield, mai uşor e să nu ia gol" ;)

Articol de GSP - Publicat marti, 14 septembrie 2010 00:00

Fostul manager general al Stelei, Mihai Stoica, vede un meci echilibrat pe Anfield şi spune că a fost contactat de oficialii lui Liverpool pentru a-i fi cerute detalii pentru deplasarea "cormoranilor" la Bucureşti.

"Va fi greu ca Steaua să marcheze pe Anfield, însă cred că va fi mai facil să nu primească. Meciul va fi interesant, organizarea tactică a echipei lui Ilie Dumitrescu cred că va fi una foarte bună.

M-au contactat cei de la Liverpool pentru a-mi cere detalii despre modul în care pot să ajungă în Ghencea, le-am transmis că nu mai lucrez la Unirea, dar i-am îndrumat", a spus Mihai Stoica la sportro.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (6)
superbboy
superbboy  •  14 Septembrie 2010, 13:20

Revelion 2011 - Craciun 2010 - Destinatii exotice - Vacante last minute - Oferte Speciale - Ski Austris si Bulgaria-Bilete de avion catre orice destinatie .........toate aceste lucruri le gasiti pe www.hbtur.ro !!! Cel mai complet site de turism din Romania .

alpin
alpin  •  14 Septembrie 2010, 12:51

Nu e greu sa marcheze la Liverpool! Daca nu baga toate autobazele din Bucuresti in poarta si joaca pe atac, Steaua are sanse mari sa marcheze un gol! Englezii, la 6-0, se relaxeaza si e posibil sa le fie mila de stelisti si sa-i lase sa dea un gol!

ilduce
ilduce  •  14 Septembrie 2010, 12:11

MM este mai noi agent de turism..? nu inteleg de ce il tot bagati in seama pe acest personaj dubios si frustrat ..Stoica,acest semidoct cu aere de academician ratacit in mijlocul unor fotbalisti inculti,nu a facut altceva decat sa 'rafineze' blatul in fotbalul romanesc..poate ca-i impresioneaza pe jurnalistii puberi aflati cu microfoanele in galcile lui,cu replicile si citatele sale puerile,insa celor cu mai mult de 2 neuroni,le starneste doar un zambet malitios..

Vezi toate comentariile (6)
Comentează