INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  COPENHAGA - STEAUA

MM, te retragi şi treci la site? :-) Ce promisiune făcea actualul manager al Stelei în urmă cu doi ani şi jumătate

Mihai Stoica uită des de promisiunile pe care le face. +1   FOTO
Mihai Stoica uită des de promisiunile pe care le face.

Articol de - Publicat vineri, 07 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 07 decembrie 2012 12:19

Mihai Stoica spunea atunci că dacă o echipă din România va egala recordul de 8 puncte acumulate de Urziceni în Liga Campionilor se va retrage din fotbal "pentru că înseamnă că nu mă pricep".

Aprilie 2010. Mihai Stoica, la vremea respectivă manager la Unirea Urziceni, făcea o declaraţie în care le arunca mănuşa tuturor, referindu-se la parcursul excelent pe care îl avusese echipa sa în grupele Champions League, unde acumulase nu mai puţin de 8 puncte. "Nimeni din România, niciodată, nu va mai ajunge să facă opt puncte în Liga Campionilor! Dacă va mai reuşi cineva, voi face o conferinţă de adio, înseamnă că n-am nici o legătură cu fotbalul. Ies din fotbal şi mă ocup de site".

Decembrie 2012. CFR Cluj a bătut la Manchester în ultima etapă din grupa Ligii Campionilor şi a acumulat nu mai puţin de 10 puncte, cu două mai multe decît performanţa Unirii Urziceni de acum 3 sezoane. Ca şi Unirea, CFR a terminat pe locul 3 şi va merge în "16-imile" Europa League.

I-a felicitat pe Facebook
Deşi previziunile sale legate de parcursul CFR-ului în Liga Campionilor în acest sezon nu s-au adeverit, managerul general al Stelei a avut ieri puterea de a-i felicita pe clujeni pe contul său de Facebook: "Felicitări CFR, şi nu doar pentru aseară, ci pentru Liberec, Basel, Braga şi Manchester!".

Cutia de carton, altă promisiune neonorată
Tot în acea vreme, Mihai Stoica a mai lansat o ameninţare publică. Aflat în conflict cu Gigi Becali, MM a declarat răspicat: "Mai bine mă mut şi locuiesc într-o cutie de carton decît să mă întorc să lucrez vreodată cu Gigi Becali". La mai puţin de un an şi jumătate de la acea afirmaţie, Mihai Stoica a revenit la Steaua, ca subaltern al lui Becali. "Nu am revenit în Ghencea pentru Steaua, după atît timp petrecut aici mi se luase. M-am întors pentru Gigi Becali, am o relaţie specială cu el", a spus MM.

Şi-a schimbat şi motto-ul!
În 2009, Mihai Stoica şi-a realizat propriul site, mmstoica.ro, pe care scria diverse articole. În capul site-ului avea şi un motto: "Mai bine mor în picioare decît să trăiesc o viaţă în genunchi". A renunţat însă la el după ce a revenit la Steaua în favoarea altuia: "Fans don't boo nobodies", adică "Fanii nu huiduie necunoscuţi".

Trăim în "visele umede ale lui Becali"
În aprilie 2010, cînd Mihai Stoica era managerul Unirii Urziceni, Gigi Becali şi-a afirmat interesul pentru Bilaşco, Brandan şi Galamaz. MM i-a transmis atunci prin intermediul Gazetei că aceştia nu vor juca niciodată în Ghencea: "Vor ajunge acolo numai în visele umede ale lui Gigi Becali. Sînt nişte prostii! Există o singură variantă să se mai întîmple asta: eu să nu mai fiu la Urziceni!". Patru luni mai tîrziu, Stoica nu plecase din Bărăgan, în schimb cei trei fotbalişti ajungeau în Ghencea!

Din două, una i-a ieşit
La finalul sezonului 2010-2011, cînd roş-albaştrii au cucerit Cupa României, imediat după finala cu Dinamo, MM Stoica era sigur că Steaua va domina categoric fotbalul românesc: "Avem fotbalişti de calitate, la anul nimeni nu ne va mai sta în cale". Steliştii au încheiat sezonul pe locul 3, la 5 puncte de campioana CFR Cluj. Mihai Stoica şi-a înnoit însă previziunea: "Campionatul următor Steaua nu va avea rivală!". Se pare că de data asta avut dreptate, avînd în vedere că elevii lui Reghecampf sînt lideri în Liga 1 şi au un avans de 7 puncte faţă de locul 2, ocupat de Astra.

Ce promisiune în derulare are
"Gabi Matei va ajunge titularul echipei naţionale a României. Dacă nu se va întîmpla acest lucru înseamnă că tot ceea ce am realizat eu în fotbal e doar rodul hazardului" (Mihai Stoica)

"CFR n-are nici o şansă în Liga Campionilor, nu cred că va reuşi mare lucru. De fapt, nici o echipă din România nu poate da lovitura în această competiţie. Degeaba echipele din ţară cîştigă trofee pe bandă rulantă în competiţia internă dacă afară nu reprezintă nimic" (Mihai Stoica, pe 19 iulie 2012)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
id_valentin
id_valentin  •  20 Decembrie 2012, 20:25

Nu ai ce sa le ceri unor oameni din fotbal, aici nu se fac teste de IQ, nu trebuie sa te duca mintea la super inteligenta...atat il duce mintea pe MM, el promite ceva si nu face, atat il duce capul...prosti sunt cei care il mai asculta sau se incred in cuvintele lui...cu ce a promis si nu a facut, si-a pierdut credibilitatea...

gilos
gilos  •  08 Decembrie 2012, 09:43

mm este un mincinos ordinar

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  08 Decembrie 2012, 09:10

ADIO !!! Ghilotina...!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează