INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO-OLIMPIA, JOI 22 IULIE

Moldovenii de la Olimpia vin la Bucureşti cu autocarul. Sosesc marţi după-amiază

Articol de - Publicat sambata, 17 iulie 2010 00:00

Delegaţia Olimpiei Bălţi va sosi marţi după-amiază în Capitală, în jurul orei 17:00, pentru manşa secundă a meciului cu Dinamo din turul II preliminar al Europa League. Deplasarea o vor face moldovenii cu autocarul, iar cei de peste Prut nu par să mai acorde o mare importanţă partidei, mai ales după victoria roş-albilor de la Chişinău, 2-0, prin golurile lui Pulhac şi Liviu Ganea.

Elevii lui Nicolae Bunea vor fi cazaţi la hotelul lui Dumitru Dragomir, Crystal Palace. "Vom încerca să facem un meci cît mai bun, rămîne să vedem joi seară şi dacă vom putea", a declarat tehnicianul moldovenilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
crs_fcd
crs_fcd  •  18 Iulie 2010, 01:25

Avem toate petardele in aparare si APROAPE SINGURUL NOSTRU FUNDAS DE VALOARE (Helder) nu e oprit in lot???? Mai pupati-i voi pe Borcea, Badea si fam becali, astia care ii aparati!!! Ne duc in groapa incet si sigur si ei s-au imbogatit pe urma lui Dinamo si o fac in continuare, nu ii intereseaza nimic altceva!!!!!!

glanetasu
glanetasu  •  18 Iulie 2010, 00:59

Daca nu era apa mare, veneau pe jos!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează