INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AJAX - STEAUA, JOI, 14 FEBRUARIE, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Olanda roş-albastră! » Steliştii au cumpărat deja 25% din biletele primite de la Ajax pentru meciul tur

Articol de , - Publicat joi, 27 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 26 decembrie 2012 19:34

Fanii steliştii au început în urmă cu trei zile rezervările de bilete pentru meciul pe care Steaua îl va juca pe 14 februarie cu Ajax în 16-imile Europa League la Amsterdam.

În tot acest interval, suporterii roş-albaştri şi-au rezervat biletele pe mailul [email protected], urmînd să-şi ridice tichetele de acces pe 13 februarie, de la hotelul unde delegaţia Stelei va fi cazată în Olanda. "Nu sînt preţuri exagerate deloc. Biletele la Amsterdam costă 23,50 euro. E vorba doar de cele 2.500 bilete pentru meciul tur din 14 februarie. Abia aştept să vă văd pe Ajax Arena, împreună cu inima noastră, Mihaiţă Neşu", a scris Mihai Stoica pe pagina sa de Facebook.

În mai puţin de 72 de ore, s-au primit solicitări pe adresa de mail respectivă pentru 648 de bilete pentru meciul cu Ajax, dar cererile continuă să soseacă pe adresa clubului. "Există persoane care şi-au cumpărat un singur bilet şi suporteri care şi-au rezervat bilete pentru întreaga familie. Sînt şi femei, copii, dar important e că toţi sînt suporterii Stelei", au precizat oficialii stelişti.

"Cam atît au costat biletele şi la Copenhaga, deci e loc de un 1-1"
Mihai Stoica, manager general

13,95 euro costă cel mai ieftin bilet la meciul dintre Ajax şi Steaua

Becali şi-a luat hotel
Gigi Becali a dat un tun imobiliar de 40 de milioane de euro după ce-a vîndut un teren din Pipera, iar acum şi-a achiziţionat un hotel vizavi de Liceul "Iulia Haşdeu" din Bucureşti. Hotelul patronului stelist are 7 etaje, conform celor de la wowbiz.ro, iar în momentul în care vor fi terminate finisajele, jucătorii lui Reghecampf îşi mor muta cantonamentul în noul stabiliment al lui Becali.

"Reghe are calitate!"
Stefan Nikolici îl laudă pe Laurenţiu Reghecampf chiar şi în vacanţă: "E vorba de disciplină la Steaua, e mai multă disciplină şi un alt nivel de profesionism. Reghe e un om cu multă calitate, om de disciplină, el ştie cum să se comporte cu noi, cînd trebuie ca prieten, cînd trebuie ca antrenor, iar asta e foarte important pentru jucători".

"Mă bucur pentru Steaua"
Florin Costea a vorbit la DolceSport despre evoluţiile Stelei din acest an: "Mă bucur pentru Steaua că merge bine, îmi doresc să cîştige campionatul şi să joace în Europa. Reghecampf este un antrenor foarte bun şi va face foarte multe pentru echipă. Orice rezultat bun al echipei cu fratele meu acolo pe mine mă bucură. Mihai nu prea a jucat aşa mult la început, dar spre sfîrşit a recuperat şi sper să o ţină tot aşa".

Stancu vrea în Ghencea
Aflat în Turcia la Orduspor, Bogdan Stancu a dezvăluit că intenţionează să se întoarcă la Steaua, echipă pentru care a jucat timp de două sezoane. "Am văzut Steaua, îmi pare bine cînd văd ceea ce joacă şi locul pe care îl ocupă în clasament. Cu siguranţă, la un moment dat, mă voi întoarce. Nu ştiu cînd, nu e momentul acum, însă mă voi întoarce la Steaua", a explicat Stancu.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (12)
tac77stelist
tac77stelist  •  18 Ianuarie 2013, 18:03
Postat de forumeer pe 27 Decembrie 2012, 03:35

E bine, am inteles ca cei de la SUD si PN inca nu si-au luat biletele, mai mult ca sigur cu ei si cu cei care isi vor mai lua vor fi peste 1500 de stelisti la Amsterdam :).

se vor vinde toate....deja sunt 1500 ..printre ei si eu:)))))))

imodric
imodric  •  27 Decembrie 2012, 11:20

dupa cum scriu animalele astea de ziaristi slugi , or sa fie mai multi stelisti pe stadion decat olandezi !

mariusraul
mariusraul  •  27 Decembrie 2012, 11:13
Postat de ovidiu_3003 pe 27 Decembrie 2012, 09:33

Cati din romanii adevarati care cumpara bilet se mai intorc in tara ?

Dar ce oltene,ești pe timpul lui Ceasca, sau la voi îți trebuie viza sa calatoresti din Craiova in Caracal :)))) Adevărat ,la voi s-a răsturnat caru' cu prosti....

Vezi toate comentariile (12)
Comentează