INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LEGIA VARŞOVIA - RAPID, AZI, 20:00, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Pe giuleşteni îi aşteaptă azi iadul la Varşovia!

Articol de , - Publicat joi, 03 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 02 noiembrie 2011 21:50

Pepsi Arena se va umple în această seară pentru prima dată de la renovare, cînd a fost adus la o capacitate de 31.000 de locuri


Aproape 30.000 dintre cei mai aprigi leşi, cum sînt renumiţi suporterii Legiei, vor încerca să-i sperie în această seară pe giuleşteni. Toate tichetele la meci au fost vîndute, iar Pepsi Arena va fi plină pentru întîia dată de la renovarea din luna mai a acestui an, cînd a fost adus la o capacitate de 31.000 de locuri. Rapid umple stadionul polonezilor, lucru pe care nu l-a reuşit, spre exemplu, Spartak Moscova în Europa sau rivala Polonia Varşovia în campionat.

"Azi jucăm finala!"
Giuleştenii sînt conştienţi că au în faţă un meci de totul sau nimic şi scot din calcule remiza. "Trebuie să le răspundem cu aceeaşi monedă polonezilor, să jucăm agresiv din primul minut!", a declarat mijlocaşul Ciprian Deac. "Pentru noi e finala şi trebuie să cîştigăm, n-avem încotro", a anunţat şi fundaşul dreapta Rui Duarte la Dolce Sport.

Giuleştenii au ajuns ieri la prînz în Varşovia după un drum cu peripeţii. Din cauza unor probleme pe aeroportul capitala Poloniei, avionul cu delegaţia alb-vişinie a trebuit, din motive de securitate, să aterizeze la 140 de kilometri depărtare, la Lodz. Mai mult, rapidiştii au fost nevoiţi să aştepte o oră autocarul care avea să-i transporte în Varşovia.

13.726 de oameni au fost pe Naţional Arena la meciul tur cu Legia (0-1)

3.80 este cota Rapidului la victorie. Cu o singură înfrîngere în ultimele 11 meciuri în Europa, Legia e favorită la casele de pariuri, avînd cota 2.00

1.50 este cota pentru un gol al elevilor lui Lucescu jr. pe Pepsi Arena

"Daţi un gol, vă dăm două!"
Fotbaliştii Legiei nu se lasă mai prejos şi nu concep să piardă vreun punct în faţa românilor. Fostul portar al Vasluiului, Dusan Kuciak, nu lasă nici o şansă echipei lui Răzvan: "Pentru români, acest meci e ultima şansă. De aceea, se vor deschide, iar noi vom profita pe spaţiile create. Chiar dacă primim un gol, sînt convins că vom da două". "Vom mînca terenul, vom da totul ca să batem! De la Rapid mi s-au părut periculoşi Pancu şi Alexa", a spus şi atacantul Miroslav Radovici în presa din Polonia.

Antrenori optimişti, Coman pesimist

Staff-ul tehnic al Rapidului era încrezător aseară că Dani Coman va fi pus pe picioare de medici pînă la ora jocului. Răzvan insistă pentru prezenţa portarului între buturi într-un meci considerat decisiv la calificare, mai ales după ce Straton a arătat nesiguranţă cu Astra. Din Polonia, "Robocop" le-a transmis telefonic aseară prietenilor din România un mesaj pesimist: "Am zece la sută şanse să apăr cu Legia". O decizie finală va fi luată azi.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (40)
tiberyus28
tiberyus28  •  03 Noiembrie 2011, 17:41

Multa bafta Rapid !! Legia - Rapid 1-3 Hai Romania !!

badeadorian
badeadorian  •  03 Noiembrie 2011, 17:06
Postat de zadkiel pe 03 Noiembrie 2011, 16:58

Oricum prefer de 1000 de ori mai mult, sa castige titlul Rapid sau Dinamo anul asta, decat Bozgorul Kelios prin mijloace mafiote si politicianiste. Cel mai socant aspect la Ploiesti, au fost miile de strigate de fericire ale fanilor din tribune, in momentul cand Galaz s-a prabusit la pamant.

Iar gresesti !!! ... in momentul loviturii a fost o RUMOARE GENERALA in care majoritatea au strigat ooooo si baaaaaa surprinsi de ce vad !!! ...iar daca au fost si idioti care au strigat esteeeee... asta este alta poveste , oricum imediat dupa incident daca au fost unii pe care i-a luat valul si s-au bucurat pe urma le-a fost rusine in sinea lor pentru ca s-au pus si in situatia lui Galamaz atacat miseleste . Daca auzi la tv auzi una DAR PE STADION SE PERCEPE ALTFEL .

zadkiel
zadkiel  •  03 Noiembrie 2011, 16:58
Postat de badeadorian pe 03 Noiembrie 2011, 16:43

@zadkiel , nu mai citii printre randuri , nu am spus de norvegian ca ar fii neonazist ! reinserez : 'Daca ar fi sa urmam logica asta si Breivik era nazist, ori inafara de comportamentul lui toate principile lui erau anti-naziste" !!!

Oricum prefer de 1000 de ori mai mult, sa castige titlul Rapid sau Dinamo anul asta, decat Bozgorul Kelios prin mijloace mafiote si politicianiste. Cel mai socant aspect la Ploiesti, au fost miile de strigate de fericire ale fanilor din tribune, in momentul cand Galaz s-a prabusit la pamant.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează