INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PLAY-OFF EUROPA LEAGUE

Pentru a ajunge în fotbalul cu adevărat mare, URMAŢI săgeata!

Ca să ajungem să jucăm cu echipe puternice din Vest trebuie să intrăm în Grupele Europa League
Ca să ajungem să jucăm cu echipe puternice din Vest trebuie să intrăm în Grupele Europa League

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 18 august 2011 11:35

Scoţienii de la Rangers joacă în Slovenia. În Ţara Bascilor vin turcii de la Trabzonspor. Iar Sporting Lisabona se luptă în Scandinavia cu FC Nordsjaelland. Harta duelurilor de azi din Europa League transformă continentul într-un hăţiş de călătorii.

Pentru România, ţara cu cele mai multe echipe în play-off-ul de azi, disputele desenează însă o hartă restrînsă, de parcă zeul UEFA ar fi decis: bateţi la Poltava şi Wroclaw, dacă vreţi la Madrid şi Londra!

Fotbalul românesc iese astăzi din camera strîmtă, întunecoasă, plină de igrasie şi gîndaci, în care TAS aprinde o dată pe an o lumină scurtă, cît să fie puse la loc lucrurile dărîmate. Ne luptăm cu Ucraina, Polonia, Bulgaria, Cehia şi Austria. Un nivel doi al acestei părţi de Europa, peste o chintă din Albania, Slovacia, Macedonia, Cipru şi Moldova.

La întrebarea "cîte din cinci?" poate ar trebui adăugat şi "pînă unde?".Fireşte, e o coincidenţă, dar pentru ambiţiile de a cuceri continentul, testul de echilibru e tocmai acum, iar tragerea la sorţi ne-a desenat clar traseul: pentru destinaţia fotbalul mare, urmaţi săgeata! ;)


Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (10)
mike_willa
mike_willa  •  18 August 2011, 14:02

Dupa parerea mea,Dinamo,Steaua,Rapid si Gaz Metan se califica sigur. Vaslui are sansa ei si trebuie sa profite insa este mai greu deoarece au cel mai greu adversar. Gaz Metan are puterea sa o invinga pe Austria Viena ( daca vor juca pe jumatate cum au jucat cu nemtii,ii elimina fara prea mari batai de cap. Au un grup omogen,foarte unit si ii ajuta enorm. Echipele din Bucuresti nu cred ca vor avea prea multe batai de cap cu aceste echipe. Succes,faceti-ne mandri de voi.

vladutz13
vladutz13  •  18 August 2011, 14:04

Hehe, suntem inconjurati !!!

blue_10
blue_10  •  18 August 2011, 13:57

TOATE ECHIPELE AU SANSE DE CALIFICARE HAI ROMANIA !!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează