INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SWANSEA - PETROLUL 5-1

Ploieştenii recunosc: "Asta e diferenţa între marii jucători şi noi"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 23 august 2013 11:26

Petrolul a fost învinsă categoric în meciul tur cu Swansea, 1-5 în deplasarea din Ţara Galilor, iar o calificare în grupele Europa League pare a fi imposibila in acest moment.

Ploieştenii au recunoscut diferenţa de valoare dintre Swansea şi Petrolul.

"Este un dezastru pentru România, pentru noi. Totul a mers prost în acest meci, aceasta este diferenţa între marii jucători şi noi", a explicat Boudjemaa, potrivit Dolcesport.

Iar Mircea Bornescu l-a completat: "Este un rezultat foarte greu de digerat. Ce pot să spun? Este o diferenţă foarte mare de valoare".

Geraldo Alves crede că Petrolul a făcut prea multe erori: "Nu ne-au surprins. Noi ştiam deja valoarea lor şi punctele lor forte, dar ei au făcut prea bine şi ce am făcut noi am făcut foarte slab".


Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (40)
alepetrolul
alepetrolul  •  24 August 2013, 18:53

Petrolul joaca pe aici dinaintea iubitei tale echipe sovietice, si cat de greu i-a fost nu s-a desfiintat. Asta pt ca oamenii au luptat pt Petrolul cand au pus smecherii mana pe echipa, s-au strans semnaturi, s-a recuperat numele, suporterii s-au dus cu baxuri de apa in cantomentul echipei, asa ca nu te bucura indiferent in ce divizie ar juca Petrolul va fi mereu si va avea cineva grija de acest nume. Eu unul deja i-am insuflat microbul fiului meu de 8 ani si ca mine multi altii asa ca viitorul e garantat! Apropo daca maine poimaine steaua ar juca pe la mijlocul clasamentului ar disparea majoritatea "milioanelor" de fani si ar ramane aia de s-au luat in bete cu gigi, adevaratii s

mandpv964
mandpv964  •  24 August 2013, 01:42
Postat de microbuzulbotosani pe 23 August 2013, 14:04

manchester-cfr 0-1, steaua-chealsea 1-0 , vin prostii de la ploiesti si incaseaza 5 boabe.asta inseamna campionatul nostru.ce bine era daca liga 1 avea maxim 10 echipe astfel incat sa nu mai vedem asemenea umilinte.

I-auzi steaua maccabi 0-5 steaua stuttgart 1-5..Una din alea 10 echipe sa fie botosani-ul nu?Hai cu microbuzu fratioare ca te doare rau capatana.

vladb9
vladb9  •  23 August 2013, 22:42

greseala.asta este diferenta dintre jucatorii de fotbal si asa zisii jucatori de fotbal.si sa il f..u.t. pala care mi-a banat ipul

Vezi toate comentariile (40)
Comentează