INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC VASLUI - LAZIO, AZI, 22:05, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Porumboiu i-a schimbat tactica defensivă lui Hizo!

După eşecul din Regie, Hizo pare să fi ieşit din graţiile lui Porumboiu
După eşecul din Regie, Hizo pare să fi ieşit din graţiile lui Porumboiu

Articol de - Publicat joi, 01 decembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 30 noiembrie 2011 23:37

Hizo a pregătit o formulă ultradefensivă, cu 5 fundaşi şi 2 închizători, dar finanţatorul vasluian nu a acceptat şi galben-verzii vor adopta acelaşi stil pe atac

O victorie cu Lazio coroborată cu maximum o remiză a lui Zurich la Lisabona îi califică pe "plăieşi" în primăvara europeană, dar Viorel Hizo a pregătit în aceste zile o tactică ultradefensivă, cu 5 fundaşi şi 2 închizători, gîndindu-se să obţină o remiză şi să amîne decizia calificării pentru deplasarea din Elveţia.

Brazilianul Gladstone a fost încercat ca libero lîngă Papp şi Farkas, însă Adrian Porumboiu a aflat tactica inedită şi i-a transmis "Dulăului" să schimbe formula şi să alinieze aceeaşi echipă cu care a avut rezultate pînă acum. Hizo s-a conformat şi la antrenamentul oficial de aseară a folosit "11-le" de bază! Gladstone va fi rezervă, Pavlovici va fi titular în locul lui Raul Costin, găsit principal vinovat după eşecul din Regie, iar în locul suspendatului Wesley va evolua Buhăescu.

"Egalul ne avantajează, dar va fi mult mai greu decît la Roma. Vor veni cu un singur obiectiv, să ne bată, iar noi trebuie să fim atenţi două sute la sută ca să sperăm la un rezultat bun"
Martins Adailton, atacant FC Vaslui

"E cel mai important meci din cariera mea, sper să continuăm acest parcurs foarte bun. Jucătorii au fost remarcabili pînă acum, merită toate felicitările, am avut numai superadversare"
Viorel Hizo, antrenor FC Vaslui

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
krinos
krinos  •  01 Decembrie 2011, 17:21

Hai Vaslui, Hai Steaua! Succes baieti!

haxor
haxor  •  01 Decembrie 2011, 13:57

Bafta FC Vaslui, bafta si stelei, Hai Romania!!!

andreibucuresti
andreibucuresti  •  01 Decembrie 2011, 13:13

Bafta diseara!!!!Hai Vaslui!!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează