INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PSV - NAPOLI 3-0

Profu' cel dur e fără greşeală » Alexandru Tudor a dat 10 galbene la PSV - Napoli 3-0. Toate corecte!

Tudor l-a
Tudor l-a "îngălbenit" inclusiv pe napoletanul Mesto.

Articol de - Publicat sambata, 06 octombrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 05 octombrie 2012 22:40

"Un arbitraj perfect" a fost caracterizarea Gazzettei dello Sport pentru Tudor, chiar dacă napoletanii au primit 8 avertismente.

Ferm în decizii şi necruţător. Dar fără greşeală. Aşa a fost Alexandru Tudor joi seară, la Eindhoven. Şi mereu în apropierea mingii, intuind excelent momentele fierbinţi ale unui meci, PSV - Napoli, cîştigat clar de olandezi şi în care italienii au fost extrem de nervoşi. Mai ales în repriza a doua, mai exact, în ultimele zece minute. Cînd arbitrul în vîrstă de 41 de ani le-a arătat napoletanilor 5 cartonaşe galbene. Au fost zece avertismente în total, dintre care opt pentru oaspeţi.

O decizie la milimetru

Tudor a mai avut o fază importantă. În minutul 13, la 0-0, Lens, vîrful lui PSV, a cerut penalty la contactul din careu cu Fernandez. Aflat la cîţiva metri de duel, arbitrul a văzut bine, lăsînd jocul să continue.

Şi o decizie, la milimetru, dar la fel de bună, a brigăzii noastre. În minutul 78, la 3-0, asistentul Aurel Oniţa a semnalizat ofsaid la Cavani: uruguayanul pare cu cîţiva centimetri după ultimul apărător al lui PSV!

Doi români în preliminariile CM
După PSV - Napoli, Alexandru Tudor va arbitra în calificările pentru CM 2014. Pe 16 octombrie, va fi la centru la Croaţia - Ţara Galilor (Osijek), din grupa A. În aceeaşi seară, Istvan Kovacs este programat pentru meciul Letonia - Liechtenstein (Riga, grupa G).

"Un arbitraj perfect. Zece "galbene", însă toate meritate. Nota 7 pentru «centralul» român" (Gazzetta dello Sport)

"Rafala finală de avertismente a fost demnă de un spectacol de artificii. A exagerat şi, la un moment dat, a părut contra lui Napoli" (Corriere dello Sport, cotidian italian)

16 cartonaşe galbene şi unul roşu a acordat Alexandru Tudor în play-off-ul Europa League din 2011, Alania - Beşiktaş 2-0

Cum i-a văzut Gazzetta dello Sport
Arbitru: Al. Tudor 7
Asistent: Cr. Nica 6
Asistent: A. Oniţa 6
Arbitru de poartă: O. Haţegan 6
Arbitru de poartă: S. Colţescu 6

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
nemira123
nemira123  •  06 Octombrie 2012, 09:31

In Romania am fost invatati ca atunci cand echipa pierde sau merge prost sa dam vina pe arbitrii, pe teren sau pe adversari. De mici jucatorii romani si in mare cei din estul Europei sunt invatati sa dea vina pe cineva daca nu castiga.

giko
giko  •  06 Octombrie 2012, 04:53

Deci se poate si la nivel inalt, ii mascarim noi in Liga lu' Metica ... hahaha

Vezi toate comentariile (2)
Comentează