INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID - PSV 1-3

Rapidiştii şi-au pus cenuşă în cap după 1-3 cu PSV: "Am făcut pe noi!" :X

Articol de , - Publicat vineri, 30 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 30 septembrie 2011 12:21

Rapidiştii şi-au pus cenuşă-n cap după înfrîngerea din ultimele minute cu PSV: "Acum ne luptăm doar pentru locul doi"

"Sîntem frustraţi, aşa ne simţim", au reacţionat la unison elevii lui Răzvan la finalul jocului cu olandezii. Iulian Apostol a ieşit printre primii din vestiar şi a refuzat să dea declaraţii: "Ce să mai vorbim, n-aţi văzut că am făcut pe noi?".

Goalkeeper-ul Dani Coman a vorbit despre viitorul Rapidului în Grupa C. "Nu ne mai rămîne decît să ne luptăm pentru locul doi. Ştiam că PSV e cea mai bună echipă din grupă, dar e frustrant cînd conduci, alergi 80 de minute şi apoi nu te alegi cu nimic. E dureros să nu le poţi oferi nimic unor suporteri care încă o dată ne-au dovedit cît sînt de minunaţi. Le promitem că-i vom face fericiţi la finalul ultimului joc din grupă, ne vom califica", a spus goalkeeper-ul. Daniel Pancu admite că PSV a fost superioară, dar crede că un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil: "Am fi meritat un punct, am jucat de la egal la egal cu favorita grupei".

Probleme pentru Rui
Rui Duarte a ieşit accidentat din meciul cu olandezii. Fundaşul dreapta e în pericol să rateze partida de la Sibiu din cauza unei probleme medicale la glezna stîngă. Lusitanul a plecat şchiopătînd de la stadion, urmînd ca azi să efectueze investigaţii amănunţite pentru a afla cît de serioasă e accidentarea.

"Egalul era un rezultat corect. Totuşi, plăteşti cînd faci greşeli cum am făcut noi la golul doi în faţa unei reprezentante a fotbalului total"
Dan Alexa, mijlocaş Rapid

"Echipa s-a dăruit extraordinar, iar suporterii au fost imperiali. Păcat că ne-am înecat la mal"
George Copos, patron Rapid

"Răzvan ne-a cerut să uităm cît mai repede jocul, ne-a încurajat, ne-a spus că am făcut un meci extraordinar. Trebuie să ne refacem foarte repede pentru că la Sibiu ne aşteaptă un nou meci foarte greu"
Dani Coman, portar Rapid

"Galeria Rapidului e singura din România care se poate compara cu cele din Turcia"
Daniel Pancu, atacant Rapid

"Echipa noastră a început jocul cu ceva teamă, prea mult respect faţă de adversar. Am primit două goluri care puteau fi evitate uşor. Am însă jucători cu caracter puternic, sînt şanse să obţinem calificarea"
Răzvan Lucescu, antrenor Rapid

"Nu mi se pare un rezultat drastic, în raport cu jocul. Am făcut un meci bun, am jucat destul de relaxaţi. Rapid este o echipă în care jucătorii se susţin bine unul pe celălalt"
Fred Rutten, antrenor PSV

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
ratox
ratox  •  30 Septembrie 2011, 17:24

Jucatorii au fost penibili, nici macar nu stiau ce sa faca cu mingea... parca erau vatmani sau sudori, nicidecum fotbalisti. Am avut noroc cu Hapoel, dar acum ni s-a infundat. Va rog sa urmariti atent evolutiile lui Burca ! Nu se poate asa ceva, daca antrenorul nu-l vede e grav.

danrapid
danrapid  •  30 Septembrie 2011, 14:43

si sunt curios CATI FANI O SA AIBA steaua CAND O JUCA PE NATIONAL ARENA????SI CATA GALERIE..ASEARA LA NOI AU FOST 2000 DE FANI SI RESTUL GALERIE(2oooo)

tenko
tenko  •  30 Septembrie 2011, 14:26

tu asta cu nickul de note la matematica, probabil lipsa ta de inspiratie a facut sa umblii cu degetele pe tastatura sa iti gaseasca singure un nick name, tu ai vazut meciul? normal ca era bun un egal si ca era posibil , in conditiile in care ultimele goluri au fost inscrise in ultimele 3 minute de joc. a fost 1-1 pana in minutul 89!!! la 1-2 ii durea in fund pe rapidisti daca mai primesc un gol sau nu, se aruncasera deja in atac, si pe contraatac au mai reusit inca 1 gol psv! dar voi, frustrarea ros-albastra, nu aveti de unde sa stiti, la ora aia deja va uitati la telenovele cipriote sau urmareati stiri despre gigi steaua , nu va uitati la fotbal! frustrati ordinari

Vezi toate comentariile (25)
Comentează