INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PETROLUL - FLAMURTARI 2-0

Răzvan Lucescu a dezvăluit cum motivează un jucător de bază: "De multe ori discut cu el şi îi zic asta"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 iulie 2014 22:34

Antrenorul Petrolului, Răzvan Lucescu, e mulţumit de rezultatul din meciul cu Flamurtari (2-0), însă nu i-a plăcut jocul echipei sale din prima repriză. Tehnicianul ploieştenilor ştie care e motivul pentru care adversarii din Liga 1 îi consideră favoriţi la titlu. 

"Mi-e greu să fac o apreciere exactă la cît de mulţumit sînt. 2-0 e un rezultat bun. Asta cred că ne ajută să rămînem concentraţi. Sînt puţin dezamăgit de primele 45 de minute.

Dar pe de altă parte în repriza a doua a fost altceva, am jucat mult mai bine. Una peste alta rezultatul este meritat. Toţi cei care ne consideră favoriţi la titlu vor să pună presiune pe noi.

De multe ori discut cu Toto şi îi zic să joace pentru echipă, pentru că astfel vor veni şi golurile pentru el. M-am bucurat că a marcat", a spus şi Răzvan Lucescu la DigiSport.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
sakamoto
sakamoto  •  18 Iulie 2014, 20:45

Nu ne-a spus Razvan Lucescu nimic, despre modul cum i-a motivat pe tricolori, la meciul cu Serbia, pierdut de elevii sai cu...5-0! Desigur ca numai jucatorii-nesimtiti-au fost vinovati de acel dezastru! Juniorul este un mare antrenor, dar inca nu a observat nimeni cit de bun este. Mircea-tataia-a preluat Corvinul Hunedoara retrogradata in B si i-a dus in divizia A. Majoritatea celor de la Corvinul, au jucat in Nationala. Cu succes! Razvan poate prelua Dinamu, din liga a 5-a-retrogradata pt datorii-si sa o aduca in prima liga. Cu conditia ca Dinamu sa nu se desfiinteze intre timp!Steaua, Steaua, numai Steaua!

the_only_one
the_only_one  •  17 Iulie 2014, 23:14

articolul? ....unde e ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează