INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO - METALIST

Reacţii din Ucraina: "Dinamo? Îşi schimbă mereu echipa! După ce am jucat în Turcia, nu ne e teamă de fanii lor"

Metalist a ajuns, sezonul trecut, pînă în sferturile de finală ale Europa League
Metalist a ajuns, sezonul trecut, pînă în sferturile de finală ale Europa League

Articol de - Publicat sambata, 11 august 2012 00:00 / Actualizat sambata, 11 august 2012 14:21

Antrenorul şi jucătorii lui Metalist Harkov au dat primele declaraţii după tragerea la sorţi de ieri, în urma căreia s-a decis ca echipa ucraineană să evolueze împotriva lui Dinamo

Antrenorul Miron Markevici s-a declarat dezamăgit de tragere. "Am căzut cu cea mai bună echipă din toate cele cinci posibile. Dinamo este o echipă tare, va trebui să fim foarte atenţi şi să ne folosim de toate informaţiile posibile. Ştiu că au evoluat anul trecut împotriva celor de la Vorskla, vom viziona în detaliu cele două partide", a comentat ucraineanul.

Şi jucătorii au avut cuvinte de laudă pentru "cîini", dar nu le dau românilor prea multe şanse. "Nu trebuie să îi subestimăm pe români. Dinamo are jucători care pot face diferenţa în atac. Cu toate acestea, trebuie să recunoaştem că suntem, ca valoare, peste Dinamo şi pornim cu prima şansă", a  punctat Rebenok, jucător pe care Dinamo l-a întîlnit şi în "dubla" cu Vorskla.

Mijlocaşul de bandă stîngă a remarcat şi că meciul tur se va juca pe stadionul Naţional, care a găzduit finala Europa League, dar a adăugat că "mult mai important este că returul îl vom juca acasă, cu fanii alături de noi".

"Sper să nu avem surprize neplăcute"
Sîrbul Milan Obradovic i-a completat pe colegii săi: "De întîlnirea cu Dinamo depinde întregul nostru sezon european, aşa că vom fi extrem de atenţi. Va fi o provocare, deoarece ştiu că echipa românească îşi schimbă echipa în fiecare an! Va fi o dublă interesantă, în urma căreia sper să ieşim învingători".

"Trebuie să le învăţăm jocul, pentru a nu avea surprize neplăcute", a adăugat Edmar. Întrebat de fanii adverşi, acesta a replicat: "După ce am jucat în Turcia, împotriva unor suporteri extrem de agresivi, nimic nu mă mai sperie".

Meciurile din "dubla" Dinamo - Metalist se vor disputa pe 23, respectiv 30 august. Primul meci va fi jucat la Bucureşti, pe Arena Naţională, urmînd ca returul să se dispute la Harkov.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
dumitruselena
dumitruselena  •  12 August 2012, 12:25

am dat-o in bara si anul asta ,e belea

blaustein
blaustein  •  11 August 2012, 22:39

Cineva a vrut sa faca misto de Edmar cu intrebarea aia.

plesan
plesan  •  11 August 2012, 17:10
Postat de quittaro pe 11 August 2012, 15:04

Fanii dinamovisti care au fost recent 25.000 la un meci cu Gaz Metan Medias, iar in trecut 55.000 cu Lazio si Man United!

Steaua numai anu trecut au avut de 3 ori 50 de mii de fani la meci..plus cate 20 d mii pe ghencea..;))..e bn ..mai vin si fanii la meci:P

Vezi toate comentariile (8)
Comentează