INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SPARTAK TRNAVA - STEAUA (ÎN TUR 1-0), AZI, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE ANTENA 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Reghecampf a apărut la conferinţă abătut şi stresat: "Următoarea întrebare!"

Reghecampf (36 de ani) a avut pe tot parcursul conferinței o privire pierdută
Reghecampf (36 de ani) a avut pe tot parcursul conferinței o privire pierdută

Articol de GSP - Publicat joi, 09 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 09 august 2012 01:13

Acesta a fost răspunsul lui Reghe atunci cînd a fost chestionat dacă simte că şi-ar putea pierde postul în cazul unei necalificări.

Miza enormă a jocului de diseară, dar mai ales rezultatul din tur l-au transformat pe antrenorul Stelei. Reghecampf s-a prezentat aseară în faţa ziariştilor ca un om aproape distrus.

N-a schiţat nici măcar un zîmbet pe parcursul celor 15 minute ale conferinţei, a răspuns privind în gol, gesturi care l-au determinat la final pe unul dintre ziariştii slovaci să întrebe partea română: "Ce s-a întîmplat cu antrenorul vostru, de ce e atît de supărat?".

"Acest meci înseamnă enorm pentru noi, am venit aici ca să ne calificăm. Încă avem în memorie meciul de la Bucureşti, pe care l-am dominat, dar adversarul a ştiut să profite de singura noastră eroare. Sper ca acum să avem mai multă şansă şi să nu mai ratăm atît de mult. Avem o singură problemă, faptul că va absenta Tănase", şi-a început Reghe discursul.

Spre final, a fost întrebat dacă simte presiune din cauza faptului că Gigi Becali a schimbat foarte des antrenorul şi dacă se gîndeşte că şi-ar putea pierde postul dacă echipa nu se va califica. Reghe a pus privirea în pămînt, l-a lăsat pe translator să traducă tot, iar după ce acesta s-a chinuit timp de aproape un minut să le explice slovacilor care a fost întrebarea, "principalul" Stelei a reacţionat scurt: "Următoarea întrebare".

"Ştim că ne va aştepta o atmosferă extrem de ostilă, dar sîntem pregătiţi să-i facem faţă. Steaua trebuie să ştie să se descurce în orice situaţie" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

"Dacă jucătorii Stelei ar avea loc în campionatul nostru? Unii dintre ei nu, pentru că n-ar găsi aici condiţii, duşurile şi wc-urile nu sînt de calitate" (Pavel Hoftych, antrenor Spartak Trnava)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
cumvretivoi
cumvretivoi  •  09 August 2012, 16:17

DUPA meciul din seara asta v-a antrena UNIVERSITATEA CLUJ!! pt steaua si obiectivele ciobanului n-are mecla!!!

vlad_condurache
vlad_condurache  •  09 August 2012, 14:59
Postat de alpin pe 09 August 2012, 14:48

Nu e vorba de vocabular limitat. Dar, cand spui Steaua, automat urmeaza cuvantul BLAT! De ce oare?!?

Nu știm de ce...poate ne explică la unison Marius Stan, Muri și Arpi.

alpin
alpin  •  09 August 2012, 14:48
Postat de asc21 pe 09 August 2012, 12:54

Pe tine te bate nevasta-ta? Ce cuvinte mai ai in dictionar, exceptand cuvantul "blat"? Te plateste ungurul la fiecare blat pomenit.

Nu e vorba de vocabular limitat. Dar, cand spui Steaua, automat urmeaza cuvantul BLAT! De ce oare?!?

Vezi toate comentariile (47)
Comentează
Close