INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - TRNAVA 0-1

Reghecampf, dezamăgit de rezultatul cu Trnava: ”Sînt supărat pe jucători”

Reghecampf crede că Steaua o va scoate la capăt după acest eşec.
Reghecampf crede că Steaua o va scoate la capăt după acest eşec.

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 03 august 2012 00:43

Reghe e dezamăgit de ratări, de faptul că elevii lui n-au fructificat nici măcar o ocazie, oferindu-i un debut negru în cupele europene.

- Domnule Reghencampf, ce s-a întîmplat?
- A fost o seară neagră. Adversarul a avut un singur şut la poartă şi a înscris, de fapt, noi ne-am marcat singuri golul. După acest meci ar trebui să vorbim mai puţin şi să facem mai multe în retur. Trebuia să se termine altfel meciul la ocaziile pe care le-am avut.

- Gazonul e o scuză pentru înfrîngere?
- Ne-a dezavantajat, însă şi slovacii tot pe terenul ăla au jucat. Dacă nu marchezi singur cu portarul, normal că e greu să învingi. Sînt sigur că băieţii vor schimba situaţia în retur.

- Eraţi foarte sigur pe calificare acum două zile.
- Nu credeam că nu putem marca măcar un gol, deşi ştiam că sînt puternici. Dar trebuie să dai gol cînd ai ocazii!

- Patronul e supărat pe jucători. Dumneavoastră?
- Şi eu sînt supărat pe jucători, pe toată lumea. Noi ne-am făcut viaţa grea, tot noi o s-o scoatem pînă la urmă la capăt.

- Aţi debutat cu un eşec în primul meci în cupele europene din cariera de antrenor.
- Da, nefericit. Dar o s-o scoatem la capăt.

- Tănase vă va lipsi la Trnava?
- Păcat pentru el. Nu trebuia să aibă o asemenea ieşire, mai ales că făcuse un meci bun. Dar va plăti pentru asta.

"N-am remarcat nici un jucător de la Steaua, deoarece toţi jucătorii mei au fost peste adversari" (Pavel Hoftych, antrenor Spartak)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
nicaromeo
nicaromeo  •  03 August 2012, 16:06

Trebuie sa fim realisti , Reghe nu e antrenor , daca in prima repriza am jucat bine in repriza secunda ne-am facut de ras , nu am avut nici cea mai mica idee de joc , schimbraile de toata jena , Tanase si Mihai Costea se calcau pe picioare in partea stanga , saracii jucatori nici ei nu mai stiau ce joaca, toate atacurile pe centru pentru ca pe benzi asa cum am scris mai sus era dezordine totala , asta nu e tactica , nu e stiinta , va spun cu mana pe inima ca o sa plangem dupa Mihai Stoichita care are vreo 10 clase peste Reghe ca antrenor , chiar daca e sa ne calificam ceea ce nu prea cred fara Tanase in teren tot un antrenor de 2 parale ramane Reghe. Pacat de echipa si de traditia clubului.

robyg
robyg  •  03 August 2012, 15:56

cu toata parerea de rau care se cuvine; sunt de acord cu stiinta si gabonne. s-a vazut clar unde se lucreaza serios, si unde doar se cred mari unii : miercuri a jucat provincia (CFR si Vaslui) de 4 puncte (aproape 6!); iar joi au jucat bucurestenii de 0 puncte si 0-5. s-ar cuveni oare un semnal de alarma ? . . .

jorgecosta
jorgecosta  •  03 August 2012, 10:26

THIS IS SPARTAAAAAAAAAAAAA(K)!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează