INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VILLARREAL - STEAUA 2-1

Reghecampf, mulțumit de prestația echipei cu Villarreal » Cum a explicat titularizarea lui Adi Popa în atac

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 08 decembrie 2016 20:09

Deși Steaua a pierdut calificarea în primăvara europeană în urma înfrângerii cu Villarreal (1-2), Laurențiu Reghecampf este de părere că echipa sa a avut o prestație bună. 

"Cred că toată echipa a muncit mult, sunt mulțumit de ceea ce au făcut in seara asta, trebuie să avem mai mult curaj, De Amorim dacă era mai concentrat, poate marca", a spus Reghecampf la TV Sport ro.

Acesta susține că Golubovici nu ar fi făcut față unui început de meci agresiv și de aceea l-a titularizat pe Adi Popa în atac. Tehnicianul stelist a ținut să amintească și de problemele de efectiv ale Stelei.

"Golubovici joacă cu o fractură, știam că va fi un meci greu la început, de aceea am vrut să începem cu Popa. Am avut foarte multe probleme de efectiv și încercăm să îi băgăm în teren pe jucătorii care sunt în cea mai buna formă și care sunt sănătoși. Trebuie să avem răbdare, pentru că încercăm să construim o echipă", a încheiat antrenorul Stelei.

CLASAMENT

1. Osmanlispor 10p 10:7
2. Villarreal 9p 9:8
3. FC Zurich 6p 5:7
4. Steaua 6p 5-7

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
vasy86le
vasy86le  •  09 Decembrie 2016, 00:06
Postat de Serbanescu Gabriel pe 08 Decembrie 2016, 21:00

O tine intr-una cu construirea echipei.Pai de un an de cand ai venit tot construiesti la ea......dar cred ca tu esti un fel de mesterul Manole,ce construiesti noaptea se darama ziua.:))))))

S-o bage pe Ana in fundatie :))

vasy86le
vasy86le  •  09 Decembrie 2016, 00:05

*** e, pai aia au alta cultura fotbalistica, nu faulteaza ca lacatus rupand picioarele adversarilor, asa ca puteai sa-l bagi linistit pe golubovici ca nu ii avea nimeni grija, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10154439779577535
Serbanescu Gabriel  •  08 Decembrie 2016, 21:00

O tine intr-una cu construirea echipei.Pai de un an de cand ai venit tot construiesti la ea......dar cred ca tu esti un fel de mesterul Manole,ce construiesti noaptea se darama ziua.:))))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează