INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - FC COPENHAGA 1-0

Reghecampf nu crede că Steaua a avut noroc: "În repriza a doua i-am sufocat!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 octombrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 05 octombrie 2012 02:47

Reghecampf spune că pregătirea fizică a elevilor săi a fost decisivă în obţinerea victoriei


- Domnule Reghecampf, vă mai gîndeaţi că o să cîştigaţi?
- Pfa, a fost greu! Meci intens, împotriva unei echipe extrem de tari, ştiam că aşa va arăta Copenhaga, însă ne-am pregătit temele şi am arătat bine.

Click aici pentru rezumatul VIDEO şi FOTO!

- A fost Steaua norocoasă?
- Nu. Nikolici putea să marcheze mai devreme, la o fază incredibilă realizată de Tănase şi Popa, însă atunci a ratat. A marcat peste 10 minute şi am cîştigat şi pentru că am avut ceva în plus faţă de danezi.

- Ce anume?
- Un ritm fantastic în repriza a doua. Practic, i-am sufocat, ne-am dus peste ei, am pus presiune şi pînă la urmă au cedat. N-am făcut nici o improvizaţie cu Chipciu fundaş dreapta, îl pregătisem dinainte de meci de această mutare pentru că ştiam că Gabi Matei nu poate să ducă mai mult de 65 de minute.

- Steaua a trecut pe primul loc, deci...
- Nu e important acest lucru dacă la final nu vom fi tot acolo! Molde a cîştigat cu Stuttgart, v-am spus de la început că e o grupă în care nu e nimeni favorită.

- Publicul?
- Absolut fenomenal. Fanii au crezut în noi pînă la final. Le spun doar atît: vă mulţumim mult şi vă aşteptăm lîngă noi în continuare deoarece avem nevoie de voi! Aş mai avea eu ceva de spus.

- Ce anume?
- Să-i dedic victoria şi soţiei mele, pentru că în ultimele zile au apărut foarte multe lucruri urîte la adresa mea şi la adresa ei. Anamaria, eşti soarele meu!


"Din păcate, Adi Rocha n-a fost prea inspirat în această seară. A stat mai mereu în ofsaid, n-a avut reacţie, de-asta l-am şi schimbat"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

"Nici nu prea am avut ce să apăr la acest meci, le mulţumesc colegilor pentru acest lucru. Am fost mai norocoşi şi mai buni decît danezii"
Ciprian Tătăruşanu, portar Steaua

"Reghecampf a avut un curaj fantastic cînd l-a trecut pe Chipciu fundaş dreapta, dar mutarea a fost genială. A riscat şi i-a ieşit"
Mihai Stoica, manager general Steaua

"Ţin să remarc, în afara ideilor lui Reghe, 3 lucruri. Prestaţia fabuloasă a lui Gardoş, revenirea lui Gabi Matei şi prestaţia impecabilă a lui Nikolici"
Mihai Stoica, manager general Steaua

"Lui Reghe i-au ieşit perfect schimbările. Se vede că îi merge foarte bine. Faptul că nu are presiunea rezultatelor în Europa League e un mare avantaj pentru el"
Gabi Balint

"Bourceanu a jucat perfect, n-a pierdut nici o minge, iar Nikolici s-a bătut ca un gladiator, e un jucător care cred că devine indispensabil Stelei"
Ilie Dumitrescu

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (47)
romeverest
romeverest  •  05 Octombrie 2012, 23:13

Nici asta nu-i normal !! Ca si patronul sau, Reghecampf ne ia de prosti pe toti !! Unde mama naibii a vazut asta ca Steaua si-a sufocat adversarul in repriza a doua ??

saviola2_8
saviola2_8  •  05 Octombrie 2012, 12:47
Postat de sorindrag pe 05 Octombrie 2012, 11:38

haide oaie ia viteza ca te bagi cam mult in seama

se spune alba ca cioara si destept ca mailat!:))))

ciocaneanu
ciocaneanu  •  05 Octombrie 2012, 12:17

Golul e de antologie si sa pretinzi ca e creatia geniului unui jucator sau al antrenorului e ridicol. De ce trebuie sa fie mereu realitatea "interpretata"? Sefii stinei se intrec in afirmatii care mai de care mai alambicate, MM isi subliniaza mereu afirmatiile cu nenumarate "aaaaaaaaaa"-uri care te zgirie pe creier! De ce e asa de greu sa recunosti ca a fost noroc? Jocul a fost cum a fost, independent de gol!

Vezi toate comentariile (47)
Comentează
Close