INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STUTTGART - STEAUA, AZI, ORA 20:00, PROTV, DOLCESPORT, DIGISPORT, LIVETEXT PE GSP.RO

Reghecampf riscă: siguranţă sau sinucidere? » Ce mutare cheie poate decide soarta meciului cu Stuttgart

Articol de - Publicat joi, 20 septembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 20 septembrie 2012 13:43

Steaua va arăta la Stuttgart diferit faţă de meciurile de pînă acum. Reghecampf a pregătit o tactică defensivă, menită să închidă spaţiile şi să creeze un mijloc mai solid

Practic, schimbarea tactică ce face diferenţa este eliminarea celui de-al doilea atacant, poziţie pe care juca Rusescu şi introducerea unui nou post, cel de mijlocaş ultradefensiv, ceea ce transformă 4-2-3-1 într-un 4-1-4-1.

Iese Rusescu, intră Gardoş

Considerat de unii dintre foştii antrenori mai degrabă un închizător, Florin Gardoş va fi paznicul din faţa apărării. Pe zonă centrală, Reghecampf îi va folosi şi pe Bourceanu şi Filip, şi ei tot de profil defensiv. Deşi un titular obişnuit, Pintilii va fi odihnit pentru meciul din campionat cu Rapid, dar sînt şanse mari să fie introdus pe parcursul partidei cu Stuttgart.

Aşa că Steaua se va baza în această seară doar pe 3 oameni în faza de atac: Adi Popa în dreapta, Chipciu în stînga şi Nikolici, vîrful împins.

Vezi AICI echipele probabile la Stuttgart - Steaua

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
sarachiel
sarachiel  •  20 Septembrie 2012, 18:29
Postat de silviu74 pe 20 Septembrie 2012, 17:02

ce sigur esti tu ! comentariul asta nu l-ai scris si inainte de meciul cfr-ului? apropo, ce cota avea cfr-ul la victorie?? asa cum a prins cfr pe braga intr-o zi proasta, asa poate prinde si steaua pe stuttgart, in fotbal totul e relativ iar mingea rotunda:)

Silviu, lasa`l tata. O fi si el un mare cunoscator de fotbal ... dar de maidan;)

ursulaku
ursulaku  •  20 Septembrie 2012, 17:07

Cu nemtii nu merge numai cu "tactici"! Trebuie si atentie foarte mare. E destul o secunda de visare-adormire pe teren a unui singur jucator si s-a dus toata "tactica" la Recycle Bin.

silviu74
silviu74  •  20 Septembrie 2012, 17:02
Postat de nicco pe 20 Septembrie 2012, 15:40

Nu cred ca are vreo importanta tactica lui Reghekampf sau a lui Becali, valoarea jucatorilor va decide rezultatul. Care rezultat nu poate fi decat CEVA (mult, putin) la ZERO in favoarea echipei din Stuttgart

ce sigur esti tu ! comentariul asta nu l-ai scris si inainte de meciul cfr-ului? apropo, ce cota avea cfr-ul la victorie?? asa cum a prins cfr pe braga intr-o zi proasta, asa poate prinde si steaua pe stuttgart, in fotbal totul e relativ iar mingea rotunda:)

Vezi toate comentariile (22)
Comentează