INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FINALA CUPEI UEFA » ZENIT - RANGERS

Rezistă Rangers?

Articol de - Publicat miercuri, 14 mai 2008 00:00

Scoţienii au bifat deja 64 de meciuri în acest sezon, în timp ce ruşii sînt abia la startul campionatului.

Ultimul act al Cupei UEFA, Zenit - Rangers, ruşii fiind în premieră calificaţi într-o finală continentală, se anunţă o veritabilă probă de rezis­tenţă pentru scoţieni. Au deja în spate 64 de meciuri disputate, plus pre­lun­girile din semifinala cu Fiorentina lui Adi Mutu.

Forţat şi de situaţie, managerul Walter Smith nici nu se gîndeşte să joace altfel decît pînă acum, adică ultradefensiv. Problema e cît îi vor ţine pe oamenii săi picioarele şi şansa, care le-a surîs şi la Bremen, şi cu Sporting, ca să nu mai vorbim de returul de la Florenţa, pe care şi l-au adjudecat la penalty-uri.

Esticii, care se află la debut de sezon şi şi-au amînat 3 meciuri de campionat special pentru a pregăti finala în Olanda, sînt convinşi că nu prea mult. Liderul echipei pregătite de Advocaat, Timoşciuk, ştie ce e de fă­cut: “Ceea ce ne trebuie ca s-o ba­tem pe Rangers se află în min­ţi­le, în mîinile şi în picioarele noas­tre. Pen­tru a străpunge o de­fen­sivă com­­pactă ca a lor trebuie să vii cu surprize. Aşteptaţi şi-o să vedeţi!”.

1 milion de euro vor împărţi jucătorii lui Zenit St. Petersburg în cazul unui triumf

100 de mii de fani scoţieni sînt aş­tep­taţi la Manchester, situat la 350 km de Glasgow

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (6)
 •  14 Mai 2008, 20:10

Proud of Scotland! Glasgow Rangers - Fight with honour! God Save the Queen! Come On England!

 •  14 Mai 2008, 16:44

zenit rules!!!!!!!!!! pe ei pe mama lor,....

 •  14 Mai 2008, 15:53

Rangers nu erau favoriti nici cu werder,sporting sau fiorentina si totusi au trecut...asa ca sper sa bata si in seara asta ! decat rusii mai bine de 1000000 de ori scotienii !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează