INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA

Rică Neaga: "Bănel e o pierdere mai mare decît Tănase"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 decembrie 2010 00:00

Sorin Paraschiv şi Rică Neaga au fost invitaţi la Dolce Sport pentru a vorbi despre jocul Stelei cu Napoli, de miercuri.

Cei doi stelişti au părut destul de circumspecţi în privinţa calificării Stelei în şaisprezecimile Europa League. Sorin Paraschiv consideră că Steaua a ratat o şansă importantă nereuşind să învingă Napoli în Ghencea. "Cine intră în teren va avea dorinţă mai mare de a suplini. Cred că Steaua a avut o oportunitate bună de a fi deja calificată cu un joc înainte de final. A avut 3-0 cu Napoli, trebuia să câştige, iar acum mergea în excursie în Italia", a declarat Sorin Paraschiv la Dolce Sport.


steaua nu se poate baza nici pe Bănel Nicoliţă, dar nici pe Cristi Tănase în această deplasare, iar Paraschiv şi Neaga au apreciat diferit aceste absenţe. Dacă Paraschiv a vorbit doar despre importanţa lui Tănase, Rică Neaga a fost destul de tranşant. "Bănel e o pierdere mai mare decât Tănase, pentru că Bănel face şi faza defensivă foarte bine, spre deosebire de Tănase", a spus Neaga la Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
elton_sandu
elton_sandu  •  14 Decembrie 2010, 13:19

mumu... celor care au ceva cu banel stelisti lui peste e cel mai stelist dintre toti si poate cel mai bun fotbalist dar voi care nu stiti fotbal comentati si voi forzza banel!!!! forzza steaua !!!! hai steaua sai casapim pe italieni!!!!!!!!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  14 Decembrie 2010, 12:03

Evident ca e o mare pierdere Nicolita. Dar pentru Napoli. Cine mai e responsabil cu autogolul? Adica sa jucam in 11 oameni? Este imposibil..noua ne place sa jucam doar in 10 oameni (cu tot cu portar). Ca de fiecare data cu Nicolita in teren.

islaz
islaz  •  14 Decembrie 2010, 08:55

Nu e nici o pirdere ca nu joaca Nicolita,vedetiva de treaba,Tanase da,se va vedea lipsa lui,a lu tiganu nu.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează