INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  POLI TIMISOARA - MANCHESTER CITY 0-1

Roberto Mancini: "Meritam să mai înscriem un gol. Fotbalul e ciudat!"

balotelli
balotelli

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 august 2010 00:00

Roberto Mancini, antrenorul formaţiei Manchester City, s-a declarat mulţumit de revenirea lui Mario Balotelli, italianul care a adus victoria englezilor în partida tur cu Poli Timişoara, din play-off-ul Europa League.

 

Transferat în această săptămînă de la Inter Milano, Mario Balotelli a înscris în minutul 72 unicul gol al meciului dintre Poli Timişoara - Manchester City.

"A avut un debut foarte bun şi sînt fericit că a şi marcat. Este un jucător extraordinar. Mai trebuie să-şi îmbunătăţească anumite lucruri şi să se acomodeze cu echipa. Este pentru prima dată cînd a jucat, deci îl înţeleg. Va trebui să muncească, pentru că Premier League este diferită de Serie A", a declarat Roberto Mancini.

"A fost un meci greu, pentru că Timişoara a fost foarte bine aşezată pe teren. În prima repriză s-au descurcat excelent. Pînă la urmă, este un rezultat bun pentru noi. Jucătorii de la Poli ne-au creat multe probleme, au pasat rapid în prima jumătate", a declarat Mancini.

"Cred că meritam să mai înscriem un gol, deoarece am avut trei şanse mari în cea de-a doua repriză. Fotbalul e ciudat. Cînd ne gîndim că o să cîştigăm uşor, trebuie să ne concentrăm la maxim", a încheiat Mancini.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
ricifourgroup
ricifourgroup  •  20 August 2010, 17:20

ma da si timisoara a avut cel putin un penalty adica la ce valva se face si la cati bani au bagat sunt slabuti de locul 4-5 in anglia

aly_dinamo
aly_dinamo  •  20 August 2010, 15:42

frumos.. la mine merge ..la alti...nu

aly_dinamo
aly_dinamo  •  20 August 2010, 15:42
Postat de aly_dinamo pe 20 August 2010, 15:41

In prima jumatate.Adica prima repriza...

dc plm nu merge butonul "citeaza"..

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close