INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  NAPOLI - STEAUA, MIERCURI, 15 DECEMBRIE, 22:05, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Românii, "ştampilaţi" pentru Napoli

Articol de , - Publicat vineri, 10 decembrie 2010 00:00

Orice stelist care vrea să vadă meciul de miercuri din tribunele stadionului San Paolo trebuie să se legitimeze


Steaua a pus de ieri în vînzare biletele primite din partea lui Napoli pentru meciul decisiv, de săptămîna viitoare, din grupele Europa League. Şefii din Ghencea îi avertizează însă pe suporteri că există reguli extrem de stricte în privinţa accesului pe arena San Paolo, miercurea viitoare.

Primul filtru: tichet pe bază de buletin
În primul rînd, toţi cei care vor cumpăra bilet, fie că o fac de la stadionul din Ghencea, fie că o fac de la arena din Napoli, vor trebui să prezinte obligatoriu un act de identitate în original. În plus, nu se va putea achiziţiona mai mult de un tichet de persoană, iar datele lor personale vor fi introduse într-un tabel monitorizat de autorităţile italiene.

Al doilea filtru: acces pe bază de tabel
Apoi, miercuri seară, pe stadionul San Paolo vor avea acces doar cei care se prezintă cu biletul de intrare, dar şi cei care se regăsesc pe respectivul tabel. "Chiar dacă cineva va prezenta trichetul de intrare, dar nu va figura pe lista autorităţilor italiene, nu va pătrunde în arenă." e mesajul clar transmis suporterilor Stelei de la Bucureşti, dar şi românilor stabiliţi în Italia şi care au în vedere să meargă săptămîna viitoare la Napoli.


20 de euro e preţul unui bilet pentru meciul Napoli - Steaua, atît cît a costat un tichet la tribuna I la partida Steaua - Liverpool 1-1

4.000 de bilete a primit Steaua pentru meciul de miercuri, de la ora 22:00, 3.000 fiind pentru fanii din ţară şi 1.000 pentru românii din Italia

Se găsesc bilete şi la Napoli
Românii stabiliţi în Italia care vor să vadă meciul din tribune vor putea să-şi cumpere bilete şi de la casele stadionului trupei lui Mazzari. Acestea pot fi achiziţionate de la casa numărul 5.


"Ni se pregăteşte un vulcan la Napoli. Este rău pentru că nu întîlnim o echipă obişnuită să meargă an de an în Europa, ci una care tînjeşte de pe vremea lui Maradona la Europa. Napoli poate fi creditată cu şanse certe chiar şi la cîştigarea trofeului"
Mihai Stoica, manager general Steaua

"Pe mine nu mă deranjează dacă va fi stadionul plin la Napoli, chiar aş vrea să fie aşa. Atmosfera făcută de fanii lor se poate transforma într-un bumerang pentru jucătorii lui Napoli"
Marius Lăcătuş, antrenor Steaua

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
piscotzelu
piscotzelu  •  10 Decembrie 2010, 14:09

aia ce au avut treaba aici cu napolitanii nu merg in Napoli:)))lasa-ti ca iau bataie romanii de prin Italia:))in locul vostru

mario40
mario40  •  10 Decembrie 2010, 12:24

italienii sant foarte periculosi acasa si sant si foarte rasisti.e periculos ptr suporterii stelei sa vina aici.trebuie sa intelegeti ca aici e patria lui musolini aici a aparut nazismul inainte de hitler.aici toti sant rasisti nu suporta strainii si in mod special romanii. cu regret spun steaua nu are nici o sansa aici.italia e mai rasista decat germania nu mai exista asa o natie pe tot globul. oameni fudui si foarte rasisti!

ultrasboy1
ultrasboy1  •  10 Decembrie 2010, 11:23

Napoletanii sunt de vina ca voi va dati smardoi? Eu nu cred, in buCUResti sunteti cei mai smecheri dar cand au venit baietii din Napoli la voi v-ati speriat si ati fugit!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează