INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VILLARREAL - STEAUA, AZI, 18:00, DOLCE1, PROTV, GSP.RO

Sfatul lui Craioveanu pentru steliști înainte de meciul cu Villarreal: "Atenție la Bruno!"

Bruno, 32 de ani, a jucat doar la Villarreal și e profesionist din 2006
Bruno, 32 de ani, a jucat doar la Villarreal și e profesionist din 2006

Articol de - Publicat joi, 08 decembrie 2016 00:00

Gică Craioveanu îi sfătuiește pe steliști să-l blocheze pe căpitanul celor de la Villlarreal, "cel care face jocul de atac al spaniolilor".

Chiar dacă locuiește aproape de Villarreal, Gică Craioveanu spunea că nu va putea ajunge să vadă din tribună meciul din această seară.

"Sunt consilier al președintelui de la Getafe, trebuie să stau la muncă, aici, la club", a explicat el. Foarte bun cunoscător al fotbalului spaniol, fostul internațional spunea că pentru a putea spera la calificare, Steaua trebuie să joace impecabil, mai ales tactic, pe El Madrigal.

"Contraatacul poate fi o armă!"

Craioveanu crede că "Steaua ar trebui să stea bine grupată în apărare, să blocheze construcția celor de la Villarreal și să încerce să joace pe contraatac. Ar fi ideal să marcheze primii și apoi să încerce să închidă jocul. Mare atenție la Bruno Soriano!

A fost accidentat, e incert, dar el este turnul de control al galbenilor, pe la el trec toate mingile, el face jocul. Și fără el Villarreal rămâne o echipă periculoasă, rănită în orgoliu după o serie mai puțin reușită în La Liga. Dacă marchează spaniolii primii, de data asta va fi greu pentru Steaua să mai întoarcă rezultatul, în condițiile în care are nevoie de victorie pentru a se califica mai departe".

Fanii, o armă cu două tăișuri

Fostul internațional român dezvăluie că "deși joacă acasă, în fața propriilor suporteri, fanii sunt nemulțumiți de parcursul echipei din La Liga și chiar din grupa de Europa League. După 15-20 de minute, dacă Steaua va reuși să-i blocheze, să nu le ofere posibilitatea de a se apropia periculos de poartă, este posibil ca suporterii să se întoarcă împotriva lor. În plus, de data aceasta, este clar că și Steaua va avea o puternică susținere din partea suporterilor români din tribune".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează