INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - FENERBAHCE, JOI, ORA 20:00, PROTV

Şi Teia Sponte a figurat ca "interzis"! :-)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 octombrie 2009 00:00

Vicepreşedintele Stelei a apărut pe lista Jandarmeriei ca posesor al biletelor cu care se făcea "bişniţă"

Pe lîngă cei 1.200 de suporteri, la un moment dat în baza de date a Jandarmeriei a apărut ca fiind "interzis" pe stadion şi numele lui Teia Sponte, nimeni altul decît vicepreşedintele Stelei. Cum s-a ajuns aici? În urmă cu mai bine de 6 luni, au fost prinşi în faţa stadionului din Ghencea cîţiva bişniţari. Ei au fost reţinuţi, iar tichetele pe care urmau să le vîndă erau emise pe numele lui Teia Sponte.

Jandarmeria l-a contactat pe oficialul din Ghencea, care a lămurit problema şi numele său a fost anulat de pe lista interzişilor. "Înainte, eu dădeam foarte multe invitaţii unor cunoscuţi. Şi atunci am făcut la fel, iar unii dintre cei care au primit invitaţiile le-au dat, la rîndul lor, mai departe. Au ajuns pe mîna unora care s-au dus să le vîndă şi au fost reţinuţi, iar cînd Jandarmeria m-a anunţat, nici măcar nu am recunoscut numele lor. De atunci, nu mai ofer invitaţii decît celor mai de încredere persoane", a declarat Teia Sponte.

 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (14)
 •  22 Octombrie 2009, 10:09

Aham... si marmota invelea ciocolata...

 •  22 Octombrie 2009, 09:58

trebuie unul cu precizie maxima la tras. headshot sa fie!

mircea_gherendi-32
mircea_gherendi-32  •  22 Octombrie 2009, 09:50

este un mod abject al presei si al autoritatilor de a se distra pe seama unui cioban care in mod simplu mioritic incearca sa rezolve o problema care din nefericire s-a ajuns prea departe.dar ce dracu mai asteptai mai sa se omoare intre ei ca-n anglia ca sa se ia masuri.Becali ceea ce incearca sa faca e f bine ca vrea sa opreasca huliganismul dar e clar nu se pricepe,ori cei care se pricep sau ar trebui sa se priceapa stau cu miinile in sin.Asta e tara noastra plina de hoti si lenesi o tara MARO

Vezi toate comentariile (14)
Comentează