INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID - SLASK, JOI, ORA 21.00, ÎN DIRECT PE TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Slask atacă Rapidul: "Vă credeti calificaţi? Venim să vă batem cu 3-0"

Slask atacă Rapidul:
Slask atacă Rapidul: "Vă credeti calificaţi? Venim să vă batem cu 3-0"a

Articol de GSP - Publicat marti, 23 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 23 august 2011 11:18

Mijlocaşul Mateusz Cetnarski (Slask Wroclaw) a declarat că echipa sa va lupta în meciul cu Rapid Bucureşti din returul play-off-ului Ligii Europa pentru a câştiga cu 3-0 şi a remonta scorul din prima manşă, informează publicaţia poloneză Onet.

"Eu zic că o înfrângere cu 1-3, cum a fost meciul nostru cu Rapid din tur, e o tragedie. Rapid a fost mai bună şi a meritat victoria. Păcat că am primit şi golul trei, dacă pierdeam doar la un gol, mergeam în România cu speranţe mari de calificare. Aşa, mai avem şanse minime. Oricum, eu sunt de altă părere decât antrenorul nostru, care a spus că vom juca în retur doar pentru
a spune un onorabil la revedere competiţie. Putem lupta pentru a câştiga cu 3-0, de ce nu, în fotbal e posibil orice", a spus Cetnarski.

Fundaşul Dariusz Pietrasiak a afirmat că Slask nu mai are nimic de pierdut acum. "Nu cred că un meci cum a fost cel cu Rapid al Wroclaw se mai poate repeta. Atâta timp cât mingea e în joc, sperăm. Dar suntem conştienţi că acum situaţia noastră e foarte dificilă şi ne va fi greu să accedem în grupe. Oricum, nu mergem în România să facem act de prezenţă. Vom lupta să scoatem tot ce putem, nu mai avem nimic de pierdut, ci totul de câştigat. Cine ştie, poate reuşim o mare surpriză", a spus el.

Fundaşul Marek Wasiluk a precizat că echipa sa mai are 90 de minute la dispoziţie pentru a arăta ce poate şi pentru a obţine un rezultat favorabil. "Şansele noatre de calificare sunt foarte mici, dar vrem să jucăm bine şi vedem ce iese", a comentat Wasiluk.

Căpitanul formaţiei poloneze, Sebastian Mila, îşi doreşte ca Slask să producă supriza în returul cu Rapid. "Nu spun că avem nu ştiu ce şanse, dar nu vom repeta jocul slab din prima manşă", a subliniat mijlocaşul.

Returul dintre Rapid şi Slask (3-1 în tur), va avea loc joi, de la ora 21.00, în direct pe TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
alin_ro
alin_ro  •  23 August 2011, 18:54
Postat de danieliorga2000 pe 23 August 2011, 18:35

Dar in articol Slash declara cu totul altceva decat in titlu !!!!!?????????

nu mai conteaza ce declara ala real, in articol sau cine stie pe unde, important e ca sclavii lui bfecalii si-au primit frimitura de paine pe ziua de azi.

danieliorga2000
danieliorga2000  •  23 August 2011, 18:35

Dar in articol Slash declara cu totul altceva decat in titlu !!!!!?????????

panconecaca2
panconecaca2  •  23 August 2011, 17:21

Daca faceti asta ....dragii mei polonezi....o sa ma bucur ca tziganii boratzi dupa meciul stelei cu Middlesbrough......da nu prea va cred in stare

Vezi toate comentariile (17)
Comentează