INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MOLDE - STEAUA, MÎINE, ORA 20:00, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI DOLCESPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Somat să folosească titularii » Antrenorul lui Molde, băgat în şedinţă de federaţia de la Oslo

Hollingen (stînga) a rezistat pe teren numai o repriză
Hollingen (stînga) a rezistat pe teren numai o repriză

Articol de - Publicat miercuri, 07 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 07 noiembrie 2012 14:54

Oficialii norvegieni l-au avertizat pe Solskjaer că va fi penalizat, în cazul în care va juca din nou cu rezervele în Europa League.

Titlul în Norvegia sau primăvara Europa League? Aceasta e dilema tehnicianului de la Molde, Ole Gunnar Solskjaer, înaintea duelului cu Steaua de mîine seară.

Dilema fostului mare atacant de la Manchester United e cu atît mai mare cu cît, cu două etape înaintea finalului de campionat, Molde e lider la o distanţă de doar un punct în faţa lui Stromsgodset. În cazul în care cele două echipe ar termina la egalitate, cîştigătoarea trofeului s-ar decide la golaveraj, acolo unde Stromsgodset e în avantaj!

Pus în situaţia de a alege între cele două competiţii, Solskjaer a primit o lovitură chiar din partea federaţiei din Norvegia. Oficialii de la Oslo au fost deranjaţi de faptul că Molde a jucat cu echipa secundă în meciul de la Bucureşti, pierdut cu 2-0.

Aceştia au trimis o scrisoare către conducerea liderului din Tippeligaen în care se specifică faptul că mutarea gîndită de Solskjaer pentru meciul din România nu a fost benefică pentru fotbalul norvergian: "Ce s-a întîmplat la Bucureşti e anormal. Orice competiţie trebuie respectată, e inadmisibil ca Molde să evolueze cu rezervele!".

Doar doi dintre cei mai buni
Ce s-a întîmplat în România? Solskjaer nu a mizat pe cei mai buni jucători ai echipei sale, pe care i-a lăsat acasă pentru a-i odihni în vederea derby-ului cu Rosenborg, cîştigat ulterior cu 2-0.

În echipa aliniată pe Arena Naţională şi-au făcut apariţia numai doi titulari, americanul Gatt şi ivorianul Angan. În primul "11" au jucat doar rezerve, plus mijlocaşul Hollingen, un jucător de 17 ani care nici măcar nu apărea pe site-ul oficial al clubului!

"Spre deosebire de meciul de la Bucureşti, acum jucăm pe teren propriu şi avem destul timp la dispoziţie să ne pregătim pentru următorul meci de campionat!" (Oleg Gunnar Soljkaer, antrenor Molde)

9 meciuri consecutive cîştigate pe teren propriu are Molde în acest moment. Ultima înfrîngere a fost pe 1 august, cu Basel, în preliminariile Champions League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
iris10
iris10  •  07 Noiembrie 2012, 17:20

daca are chef poate sa joace si cu portaru in atac si un atacant in poarta, nu ii poate impune federatia echipa cu care sa evolueze

hexan
hexan  •  07 Noiembrie 2012, 17:13
Postat de filipalexandru pe 07 Noiembrie 2012, 16:59

Cacealma. Ce treaba are feteratia din Oslo,cu echipa Molde din acest punct de vedere? Molde poate sa evolueze cu orice jucator incris pe foaia de joc,si care,bineinteles,a fost inaintata la UEFA.

cind a sosit ''scisoarea'', Cătălin Popescu era acolo, doar el deschide scrisorile la Molde, si s-a gindit sa ne spuna si la noi ce-a aflat ...

filipalexandru
filipalexandru  •  07 Noiembrie 2012, 16:59

Cacealma. Ce treaba are feteratia din Oslo,cu echipa Molde din acest punct de vedere? Molde poate sa evolueze cu orice jucator incris pe foaia de joc,si care,bineinteles,a fost inaintata la UEFA.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează