INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  WEST HAM - ASTRA 0-1

Spectacol în presa engleză după surpriza produsă de Astra: "DEJA-GIU" și "Unele lucruri nu se schimbă niciodată"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2016 11:32

Așa cum era de așteptat, calificarea Astrei în dauna celor de la West Ham (2-1 la general) a ținut capul de afiș al presei de sport din Anglia, unde formația lui Bilici a fost pusă la zid. 

E al 2-lea an consecutiv când formația lui Șumudică trece de West Ham, iar acest lucru a fost speculat de presa engleză. 

"DEJA-GIU West Ham 0 Astra Giurgiu 1 (1-2 la general): Ciocănarii, eliminați jenant din Europa League în play-off", titrează The Sun.

În articol este amintită și evoluția "strălucitoare a lui Lung jr", dar și faptul că englezilor li s-a refuzat un penalty.

"Visele din Europa ale lui West Ham se termină după golul dat de Teixeira", a titrat și The Guardian, care continuă: "Munca din sezonul trecut a fost în zadar, precum și meciurile din calificări.

"Teixeira elimină echipa lui Slaven Bilici din Europa într-o noapte neagră pe London Stadium", anunță Daily Mail, care concluzionează: "Casă nouă, același West Ham, o nouă noapte de frustrare, lucruri care nu se schimbă niciodată".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
114794525627850
LigaNtai Futbool  •  26 August 2016, 17:35
Postat de eugen76_pan pe 26 August 2016, 16:09

tipic *** sa se laude..tam -tam pentru nimic!West Ham in Anglia e un fel de Bistrita in Rumania..nu intereseaza pe nimeni patratica aia scrisa in colturile unor ziare...

Numai ca gloria bistrita nu a strans 65 000 de fani in toata existenta ei ,deci las-o mai moale cu comentariile astea ,fcsbist frustrat ,suporter de televizor ! Accepta adevarul asa cum e ! Astra a reusit o victorie imensa intrand in istorie ,pe cand fcsbul oierului a facut de ras romania ,inclusiv Europa :)

eugen76_pan
eugen76_pan  •  26 August 2016, 16:09

tipic *** sa se laude..tam -tam pentru nimic!West Ham in Anglia e un fel de Bistrita in Rumania..nu intereseaza pe nimeni patratica aia scrisa in colturile unor ziare...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează