INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  INVERNESS - ASTRA 0-1

Start bun! Golul spectaculos al lui Budescu îi aduce victoria Astrei, 1-0 la Inverness

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iulie 2015 23:43

Astra a început cu dreptul cel de-al treilea sezon european consecutiv, impunîndu-se cu 1-0 în fața lui Inverness, în prima manșă a turului doi preliminar al Europa League.

Giurgiuvenii și-au respectat statutul de favoriți în Scoția și au învins-o pe cîștigătoarea Cupei Scoției cu 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Budescu, care l-a învins pe Williams în minutul 24 cu un șut superb din lovitură liberă.

Echipa lui Marius Șumudică a rămas periculoasă în continuare tot prin Budescu, care i-a ridiculizat pe adversari cu driblingurile sale.  Giurgiuvenii l-au pierdut după pauză pe Găman, accidentat, însă nu au mai scăpat victoria.

Returul va avea loc peste o săptămînă, la Giurgiu, cînd Astra se poate califica și cu o remiză. Vineri, formația noastră își va afla posibilul adversar din turul trei preliminar.

Echipele de start

Inverness: O. Williams - Warren, Meekings, Devine, Williams - Draper, Wedderburn - Tansey, Christie, Doran - Dani Lopez
Rezerve: Esson, Raven, Brown, Roberts, Horner, Polworth, Foran

Astra: S. Lung - Pedro Queiros, Găman (Oros 47), Geraldo, Junior Morais - G. Enache (Al. Stan 71), Boldrin, Seto, De Amorim - Budescu (D. Florea 82), Teixeira
Rezerve: Gavrilaş, Oros, Dandea, Ricardo Alves, C. Florea, Lovin, Al. Stan

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (44)
jongreat
jongreat  •  17 Iulie 2015, 00:15

Râdeți voi de Dinamo, dar la cât se pregătește de Champions League, când o să ajungă acolo într-un final o să spulbere tot!

lssah_ss
lssah_ss  •  16 Iulie 2015, 23:42
Postat de dinamovist_romanizat pe 16 Iulie 2015, 23:20

anul acesta iar ne salveaza dinamo la coeficientul de tara...

dinamo face purici ca de obicei .

dinamovist_romanizat
dinamovist_romanizat  •  16 Iulie 2015, 23:20

anul acesta iar ne salveaza dinamo la coeficientul de tara...

Vezi toate comentariile (44)
Comentează