INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - TWENTE, AZI, 22:05, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua face apel către cei 50.000 de suporteri: "Veniţi devreme la stadion, să nu iasă măcel!"

Porţile stadionului vor fi deschise la 19:30, mai devreme decît era prevăzut iniţial. FOTO Cristi Preda
Porţile stadionului vor fi deschise la 19:30, mai devreme decît era prevăzut iniţial. FOTO Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 16 februarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 15 februarie 2012 22:38

Porţile stadionului vor fi deschise la 19:30, mai devreme decît era prevăzut iniţial


Steaua - Twente a rămas bătut în cuie de UEFA să înceapă la 22:05, ora oficială de Europa League. Tocmai pentru că ora e atît de tîrzie şi întrucît se anunţă temperaturi scăzute pentru diseară, conducerea Stelei a intervenit pe lîngă cei care administrează stadionul şi, după ce a primit şi acceptul forului european, a decis ca porţile stadionului să fie deschise mai devreme decît ora prevăzută iniţial.

Pe site-ul oficial, Steaua anunţase acum 3 zile că accesul în Arena Naţională se va face începînd cu 20:05, numai că s-a decalat ora şi porţile vor fi deschise începînd cu 19:30. "Facem un apel către toţi cei care au bilete la acest joc pentru a veni devreme la stadion. Vor fi din nou peste 50.000 de spectatori şi tocmai pentru a evita o busculadă la intrarea pe aleile din jurul stadionului, dar şi în tribunele arenei, îi rugăm pe spectatori să vină cît de devreme pot la arenă! În acest fel se va evita îmbulzeala, fiecare îşi va putea ocupa în linişte locul indicat pe bilet şi nu se va crea isterie la porţi" a fost mesajul conducerii Stelei.

"Celor 50.000 de spectatori care vor fi pe stadion le promit că echipa mea îi va face fericiţi la finalul meciului. Nu trece oră pe care o petrec cu elevii mei în care să nu-i aud vorbind entuziasmaţi de faptul că vom avea stadionul plin"
Ilie Stan, antrenor Steaua

"E fantastic că vom avea în spate 50.000 de suporteri. Ne va fi mult mai uşor cu ei şi eu cred că voi trece mai uşor peste tracul debutului la Steaua pentru că publicul mă va susţine"
Vlad Chiricheş, fundaş Steaua

"Atmosferă cum fac suporterii bulgari pe stadioanele lor rar vezi, însă ce am trăit pe Arena Naţională la ultimele două-trei meciuri din 2011 a fost fabulos"
Valentin Iliev, fundaş Steaua

"S-au vîndut 50.000 de bilete pentru meciul cu Twente în doar două zile. Puţine echipe din lume se pot mîndri că au asemenea fani, tocmai de-asta Steaua are un mare atu la meciul cu olandezii de acasă, publicul"
Stefan Nikolici, atacant Steaua

"Atmosfera de pe Arena Naţională va fi, fără îndoială, fantastică pentru că 50.000 de suporteri ai Stelei vor şti să creeze o ambianţă deosebită şi să pună presiune pe adversari"
Raul Rusescu

"E bine că vom avea şi noi o mică galerie, însă sînt conştient că ne vom afla sub o mare presiune din partea publicului român. Va fi teribil, dar avem experienţă şi sper să trecem cu bine"
Wout Brama, mijlocaş Twente

0 meciuri a pierdut Steaua pe Arena Naţională, acolo unde a disputat nu mai puţin de 7 meciuri în 2011

850 de mii de euro a încasat Steaua din vînzarea celor 50.000 de bilete pentru meciul cu Twente

Olandezii vor avea 500 de fani
Twente a solicitat şi ea bilete pentru suporterii care vor însoţi trupa lui McClaren la Bucureşti şi o vor susţine din tribunele stadionului Arena Naţională. Vor fi prezenţi doar 500 de fani olandezi, care vor sta la inelul superior de la peluza din stînga tribunei oficiale.

Jandarmeria: meci cu grad ridicat de risc
Într-un comunicat care a fost făcut public ieri, conducerea Jandarmeriei Bucureşti a anunţat că partida Steaua - Twente e considerată, ţinînd cont de miza jocului, de faza din Europa League, de condiţiile meteo şi de marea afluenţă de public, cu grad ridicat de risc. Tocmai din acest motiv, vor fi la stadion peste 500 de jandarmi, dar şi mulţi angajaţi ai firmei care asigură paza şi protecţia la Arena Naţională.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
alexhaiducu
alexhaiducu  •  16 Februarie 2012, 10:49

macel??? de ce vin nazisti???

aius
aius  •  16 Februarie 2012, 10:08

sa nu iasa macel?! ce exprimare de ....berbec!

zapgab
zapgab  •  16 Februarie 2012, 10:01
Postat de vladutz13 pe 16 Februarie 2012, 06:40

De ce sa venim cu 2 ore inainte la stadion??? de ce in Vest se poate umple o arena in 10-15 minute iar la noi ia ore intregi??? de ce ajungem sa ne calcam in picioare cum s-a intamplat la Steaua - Rapid???

Pentru ca in vest, nu se fac controale corporale, de frica ca, ar intra lumea cu brichetele. Acolo sunt reguli stricte si cine greseste plateste, de aceea nici nu e nevoie de asemenea controale stupide... pentru ca ala care a gresit isi asuma un mare risc, exista supraveghere video si te depisteaza imediat, nu ca la noi, exista dar de forma..

Vezi toate comentariile (7)
Comentează