INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - NAPOLI 3-3

"Steaua ne-a dat 3 goluri dintr-un singur şut pe poartă" ;)

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 octombrie 2010 00:00

Directorul sportiv al lui Napoli, Riccardo Bigon, vorbeşte despre jocul cu Steaua de la Bucureşti şi se declară mulţumit de punctul obţinut în Ghencea.

"După 15 minute eram conduşi cu 3-0, deşi Steaua trăsese un singur şut pe poartă. Primele două reuşite ale lor fac parte din seria evenimentelor imprevizibile din fotbal. Să recuperezi un rezultat de 3-0 în deplasare nu e niciodată uşor.

Echipa a rămas liniştită şi ne-am făcut jocul aşa cum am ştiut mai bine. Sîntem mulţumiţi de rezultat, am cîştigat un punct şi am deposedat steaua de două. Grupa e echilibrată, Utrecht a arătat şi ea că nu e o echipă mică după egalul obţinut în faţa noastră şi după ce i-a luat şi lui Liverpool un punct"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
tristar
tristar  •  02 Octombrie 2010, 14:59

DOMNUL BIGON A VAZUT "MECIUL SAU", nu pe cel de pe Ghencea. Sa-i spunem domnului Bigon ca trebuie sa fie fericit cu rezultatul. Cand pe teren se aflau 22 de jucatori, NAPOLI nu exista. Sa-si imagineze domnul Bigon, ce scor ar fi fost pe tabela daca Steaua juca in 11 si Napoli in 10?!?!

bdgeorge
bdgeorge  •  01 Octombrie 2010, 18:31

Morgan De Sanctis, Santacroce, Cribari,Grava, Cristian Maggio, Walter Gargano, Yebda, Vitale, Zuniga, Sosa, Edison Cavani Morgan De Sanctis, Hugo Campagnaro, Cribari, Salvatore Aronica,Zuniga, Yebda, Pazienza, Dossena, Sosa, Marek Hamsik, Ezequiel Lavezzi asta este echipa lui Napoli cu Steaua si Cesena unde vezi tu ma rezerve dimpotriva cu cesena a fost menajat Cavalli,Vitale si Grava care in mod normal sunt titulari cu Steaua doar Hamsik a intrat mai tirziu asa ca ciocu" mic

1uckynumb3r
1uckynumb3r  •  01 Octombrie 2010, 18:22

@skrap Nici nu stii sa vb :P Esti isteric prin exprimare si modul de a argumenta.Nu gandesti logic.Napoli nici macar nu a jucat cu toti titularii la care adauga o atitudine usor superioara a lor si da tanase a urmarit sa centreze.Daca sunteti atat de buni si italienii atat de slabi d c nu ati rezistat macar cu 3-1 ?Poate pt ca repr a2-a ati innotat iar norocul ,la barele conjuncturale ale lui banel si dodel, v-a parasit

Vezi toate comentariile (22)
Comentează