INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  OSMANLISPOR - STEAUA, JOI, 22:05, PROTV, DOLCE, GSP.RO

VIDEO Steliștii au detectat principalul pericol al lui Osmanli: "Am jucat contra lui, e foarte bun"

Articol de - Publicat joi, 15 septembrie 2016 09:58

Alexandru Bourceanu și-a avertizat colegii în privința unuia dintre cei mai periculoși jucători ai lui Osmanlispor înaintea meciului din prima etapă de diseară, de la ora 22:05.

"Este o partidă importantă pentru noi. La prima vedere, Villarreal e favorită, noi și Osmanli ne luptăm la locul doi. Deși e prematur să vorbim, cine câștigă ia o opțiune importantă la calificarea în primăvara europeană. Din ce știu, e fosta Ankaraspor, o echipă cu nume în Turcia, o echipă care a făcut foarte mari investiții.

Îl cunosc personal pe antrenor, pe câțiva dintre jucători, meciul e deschis oricărui rezultat. E clar că la fiecare echipă din Turcia sunt jucători de valoare, sunt investiții, pentru a aduce acești jucători e nevoie de eforturi financiare foarte mari. Mulți au jucat la echipe bune, diferența dintre echipele mari din Turcia și cele medii nu e foarte mari.

Mulți spun că Webo e cel mai periculos adversar, dar eu l-aș nominalliza pe Lawal. Am jucat contra lui, e foarte bun, foarte greu de marcat. Sper să nu marcheze împotriva noastră", a declarat Bourceanu.

Raheem Lawal (26 de ani) e mijlocaș central nigerian și a ajuns la Osmanlispor în luna ianuarie a acestui an de la Eskisehirspor.


Raheem Lawal, foto: nfasports.com

2.500.000 €e cota de transfer a lui Raheem Lawal, conform transfermarkt.de

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (7)
antreprenor
antreprenor  •  15 Septembrie 2016, 13:16

puteam sa jur ca si astra giurgiu joaca in cupa uefa,dar conform "presei" din romania se pare ca nu exista aceasta echipa

bravia1
bravia1  •  15 Septembrie 2016, 12:30
Postat de Vasi Mar pe 15 Septembrie 2016, 12:12

"urla" frustrarea in tine!...succes pe TNT Cartoon diseara....ruleaza Tom si Jerry!

Daca prostia s-ar putea descrie TU ai fi exemplul perfect. Cat de ****** poti sa fi ca sa tii cu o echipa din Turcia?? Esti un om mic...mic...mic..mic...si toata viata ta o sa te uiti cum altii evolueaza iar tu nu.. Mila maxima!

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  15 Septembrie 2016, 12:14
Postat de Vasi Mar pe 15 Septembrie 2016, 12:12

"urla" frustrarea in tine!...succes pe TNT Cartoon diseara....ruleaza Tom si Jerry!

si eu care credeam ca diseara joaca dinamo 1948 cu Atletico Textila; cat despre jucatorul Raheem Lawal, pare un fel de Bizonul de pe la noi, plasat la mijlocul terenului, atunci e clar, Bourceanu are nevoie si de Muniru ca lupta sa fie egala

Vezi toate comentariile (7)
Comentează