INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  NAPOLI - STEAUA 1-0

Steliştii au plîns în hohote după ce au ratat calificarea în ”primăvara europeană” » Noapte în lacrimi

Articol de - Publicat joi, 16 decembrie 2010 00:00

Jucătorii lui Marius Lăcătuş au părăsit plîngînd stadionul din Napoli. Golul lui Cavani din prelungiri i-a găsit urlînd de disperare.

Minutul 92 din meciul cu Napoli îi va urmări pe roş-albaştri multe nopţi de acum înainte. Reuşita lui Cavani, care a scos Steaua din Europa, i-a îngenuncheat pe jucătorii lui Marius Lăcătuş.

Aceştia s-au prăbuşit pe gazon, urlînd de disperare. Au mers către pîlcul de suporteri români, i-au aplaudat pe aceştia pentru susţinere, iar apoi au părăsit terenul cu capul plecat şi plîngînd în hohote. Mihai Stoica a încercat să-i încurajeze, la fel ca şi Marius Lăcătuş, însă toţi erau de neconsolat. De partea cealaltă, 50.000 de napoletani sărbătoreau primăvara europeană.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (60)
lilianna16
lilianna16  •  16 Decembrie 2010, 23:43

lasa mai baieti ca lacrimile astea se vor transofrma la anu' in lacrimi de bucurie... :)

soso_ms
soso_ms  •  16 Decembrie 2010, 17:21

ati vazut k dumnezeu nu doarme,nu ii tigan si nici nu bate cu bota...i-a dat inapoi la steaua ce a furat de la tg-mures :))))

xxlovidiu
xxlovidiu  •  16 Decembrie 2010, 14:15

Steaua a dovedit aseara inca odata de ce este echipa emblema a fotbalului romanesc.La fel cum ne-a obisnuit mereu a jucat cu ambitie si a facut un joc extraordinar in fata unei echipe care este in varf de forma in Italia.Bravo baieti si capul sus,o sa mai vina lupte!Felicitari echipei care ne-a obisnuit cu parcursurile europene in fiecare an!Pentru retul analfabetilor care nu stiu decat sa injure mars la munca si puneti mana pe carte!

Vezi toate comentariile (60)
Comentează