INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - TWENTE, AZI, 22:05, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steliştii s-au bătut cu suporterii lui Twente în Centrul Vechi! Un olandez a fost rănit

Articol de GSP - Publicat joi, 16 februarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 16 februarie 2012 22:27

UPDATE Un suporter olandez a fost rănit în urma altercaţiei dintre fanii stelişti şi cei ai lui Rwente. "30 de persoane de cetăţenie olandeză, suporteri ai echipei Twente, se aflau într-un bar din zona Pieţei Unirii. Pe numărul de urgenţă 112 s-a primit un apel conform căruia a avut loc un incident, echipaje de la Poliţia Capitalei sînt deja la faţa locului şi din cîte am înţeles au fost nişte suporteri stelişti care i-au atacat. Un olandez este rănit şi un geam este spart", a spus pentru Mediafax Alexandru Niculae, purtătorul de cuvînt de la Poliţia Capitalei

Partida dintre Steaua şi Twente a fost precedată de incidente între două grupuri de fani ale echipelor, conform GSP TV.  Membrii unei facţiuni din galeria roş-albaştrilor s-au încăierat cu nişte ultraşi olandezi, care, se pare, au venit în România special pentru astfel de confruntări.

Huliganii s-au bătut cu lopeţi şi bîte de baseball. Poliţia a intervenit repede şi a stins conflinctul dintre suporteri. Toţi cei implicaţi în altercaţie au fost duşi la secţie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
tiamat1
tiamat1  •  17 Februarie 2012, 10:39

@ Harison: ai masacrat limba romana, du-te si deschide o gramatica si apoi da lectii de patriotism. De patrioti ca tine care nu-si iubesc tara nici macar atat incat sa ii invete limba la un nivel decent nu are nimeni nevoie.

harison
harison  •  17 Februarie 2012, 01:00
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ma bucur.Cand nu o sa va mai dati aere de civilizati si o sa stiti ca gunoiul se arunca la cos si in romania nu doar in vest pe unde furati voi si cersiti atunci sa imi tineti lectii de civilizatie

harison
harison  •  17 Februarie 2012, 00:51
Postat de lumpy666 pe 17 Februarie 2012, 00:46

DA aici din pacate EXCELAM sa batem pe suporterii straini veniti la noi in "CAPITALA UNDE OCCIDENTALII AR VREA SA CREADA DA AICI ACUM SUNTEM PE VARFUL PIRAMIDEI!!!" -Va las pe voi sa dati raspunsul asa ca noi sa castigam faima nu numai in afara granitelor ci si in tara adica in BALCANI!!! Nu pot sa inteleg de ce nu puteam sa lasam in pace pe olandezi aveam si cu ei cumva din Enschede ceva de reglat???

Da eu am ceva cu olandezi si cu tot ce inseamna europa de la ungaria incolo pana in america

Vezi toate comentariile (47)
Comentează
Close