INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LIVERPOOL - STEAUA 4-1

Stoichiţă: "Jocul a fost decis de eroarea arbitrului spaniol"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 septembrie 2010 00:00

Fostul antrenor al Stelei, Mihai Stoichita, a comentat esecul ros-albastrilor, 1-4 la Liverpool si a pus deznodamantul final pe seama penalty-ului acordat de arbitrul spaniol Cezar Muniz Fernandez formatiei Liverpool.

"Dezamagit de rezultat, dar jocul a fost promitator. Nu ma pricep la arbitraj, dar jocul a fost decis de o eroare a arbitrului spaniol, cand a dictat penalty pentru Liverpool. In prima repriza, am vazut un joc extrem de bun al Stelei", a declarat Mihai Stoichita.

Apoi a adaugat: "Presiunea Anfield-ului si-a spus pana la urma cuvantul. In repriza a doua, nu am mai avut siguranta paselor si asta s-a vazut".

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
handbalvolei
handbalvolei  •  17 Septembrie 2010, 01:14

handbalvolei.ro tot ce vrei sa sti despre doua sporturi cu rezultate pe plan mondial

alupigus....
alupigus....  •  17 Septembrie 2010, 01:08

da ba lipi arbitru a decis meciul.....de ce n-ai intervenit si dupa meciurile cu Universitatea Craiova si Branesti sa zici la fel esti......normal estin cioobanaasi....

pandele
pandele  •  17 Septembrie 2010, 00:58

"Nu ma pricep la arbitraj, dar arbitrul a gresit" - comentariu tipic pentru acest lingau cu creier de fazan care ar declara orice pentru citiva dolari cu miros de brinza. L-am numit aici pe marele antrenor roman mihai stoichita.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează