INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC VASLUI - INTER 0-2

StramaCîrţu :) Antrenorul lui Inter a făcut spectacol şi pe bancă, şi în declaraţii!

Andrea Stramaccioni e pariul lui Moratti pe banca Interului.
Andrea Stramaccioni e pariul lui Moratti pe banca Interului.

Articol de - Publicat sambata, 25 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 24 august 2012 22:45

Inter a bătut Vasluiul şi începe sezonul din Serie A condusă de un tehnician de numai 36 de ani şi lipsit de experienţă la nivelul acesta.

Partida de la Piatra Neamţ a fost şi o ocazie de a-l observa pe Andrea Stramaccioni, tînărul pe care mizează Moratti. Cum e? Fizic, seamănă un pic cu Claudiu Niculescu, mai ales cu Clau-gol antrenorul.

Asta fiindcă Stramaccioni a apărut îmbrăcat impecabil, ca la o prezentare de modă şi înainte, chiar şi după meci, deşi gesturile lui din timpul jocului au fost un mix între comportamentul lui Cîrţu şi cel al lui Şumudică: proteste faţă de arbitri, inclusiv pentru al patrulea oficial, indicaţii şi reacţii după fiecare fază care se derula pe teren.

Iar la goluri s-a manifestat ca şi cum Inter tocmai ar fi înscris în finala Champions League, aproape să-şi rupă sacoul de pe el. După joc a fost chestionat pe tema asta, "Nu v-aţi bucurat cam exagerat la goluri?". Răspunsul: "Da? Noi în Italia aşa facem cînd echipa noastră dă un gol, ne bucurăm. Nu ştiu cum se procedează în România...".

Stramaccioni glumise şi în legătură cu recordul incredibil al lui Zanetti: "Nu-mi vine să cred cum a ajuns Javier să strîngă 800 de meciuri! Eu nici măcar n-am văzut atîtea!". Şi glumele au apărut în plin discurs serios şi cu mimică de manager preocupat!

"Inter are un antrenor pe bancă şi altul pe teren. Antrenorul de pe teren e Cambiasso, am fost uimit să văd cum îşi aşeza coechipierii în apărare la fiecare fază!" (Marius Şumudică, antrenor FC Vaslui)

"Sper să nu mai pierdem cu 0-2, cum s-a întîmplat cu Hajduk Split. În returul cu Vaslui îl vom avea şi pe Cassano, pe care sper să-l integrăm între timp" (Andrea Stramaccioni, antrenor Inter)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
catzulinho
catzulinho  •  25 August 2012, 18:06

Ha, a dat duma tare la faza cu Zanetti :)))

duronash
duronash  •  25 August 2012, 08:45

v-ati gasit sa carcotiti ca s=a bucurat prea tare la goluri, dar v=a dat un raspuns foarte destept :)) omul e la inceput, munceste foarte mult si e normal sa se bucure pentru fiecare reusita. pana la urma antreneaza o echipa foarte mare si e multa presiune.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează