INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIKTORIA PLZEN - ASTRA, AZI, 22:05, DOLCE 1

Șumudică a dezvăluit miza partidei cu Viktoria Plzen » Meci de 360.000 €!

Articol de - Publicat joi, 20 octombrie 2016 00:00

Șumi spune că e concentrat pentru partida de diseară, speră doar ca și elevii săi să fie, precizând care-i miza deplasării de la Plzen.

Astra este pe marginea prăpastiei. Dacă în Liga 1 este mai aproape de divizia secundă decât de play-off, ce-a mai rămas din campioana României speră să mai salveze ce se mai poate din participarea în grupele Europa League.

Eliminarea lui West Ham United pare un vis îndepărtat, giurgiuvenii neavând niciun punct din duelurile cu Austria Viena (2-3) și cu AS Roma (0-4). Totuși, există o miză imensă pentru Astra: 360.000 de euro costă meciul de diseară.

Dacă va învinge în Cehia, pe Viktoria Plzen, clubul de la Dunăre va încasa această sumă drept bonus de victorie în Europa League.

"E foarte important acest meci, indiferent ce s-a întâmplat cu noi în acest sezon. Trebuie să ne adunăm. Eu sunt cu mintea la Astra, trebuie să ne gândim că partida din Cehia poate aduce o sumă importantă în conturi. În plus, meciul cu Viktoria este o pregătire importantă a celor cu Botoșaniul și cu Dinamo, două dueluri de campionat foarte grele", a comentat Marius Șumudică pentru Gazeta Sporturilor.

1remiză a strâns Astra în ultimele 3 meciuri oficiale: 0-4 cu Roma, 0-1 cu Viitorul și 1-1 cu Chiajna

4puncte a obținut Astra la prima participare în grupele EL, în ediția 2014/2015, într-o grupă cu Dinamo Zagreb (1-0, 1-5), cu Red Bull Salzburg (1-2, 1-5) și cu Celtic Glasgow (1-1, 1-2)

Cifrele meciului:

  • 7,75 este cota pentru ca Astra să câștige la Plzen. Bookmakerii au oferit o cotă de 1.40 cehilor pentru victorie
  • 7 victorii în ultimele 10 meciuri din campionatul Cehiei au reușit adversarii de astă seară ai giurgiuvenilor
  • 58 de meciuri a jucat Lovin în Europa, fiind cel mai experimentat din lotul Astrei, urmat de Geraldo, 48, și Săpunaru, 43
  • 3 milioane euro e cota de piață a lui Ergys Kace, cel mai bine cotat jucător al lui Plzen. Lung jr. e cotat la 2,5 milioane euro
  • 9 mii de bilete au vândut cehii pentru meciul din această seară, stadionul "Doosan Arena" având 11.800 capacitate
  • 2.35 e cota caselor de pariuri pentru ca Plzen și Astra să marcheze cel puțin un gol, ori în prima, ori în a doua repriză a meciului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  20 Octombrie 2016, 10:34

E CAPITALISM . Fotbalul romanesc o ia de la zero . Intre timp Chelsea a semnat un contract cu firma Nike in valoare de 1 miliard de dolari .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează