INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - AZ ALKMAAR, JOI, 19:00, DIGI1, GSP.RO

Șumudică și-a antrenat elevii doar pe teren sintetic înainte de duelul cu AZ Alkmaar: "Să creștem viteza de joc!"

Articol de - Publicat miercuri, 19 august 2015 00:00

Tehnicianul vrea să-i contracareze la acest capitol pe olandezii de la AZ Alkmaar, despre care spune că l-au impresionat prin "disciplină și modul rapid în care își dezvoltă acțiunile".

Marius Șumudică pregătește într-un mod inedit meciul de joi, cu olandezii de la AZ Alkmaar. "I-am studiat pe adversari, au o echipă bună, disciplinată, cu o bună viteză de joc".

Tehnicianul a decis chiar să apeleze la o improvizatție pentru a-i contracara pe batavi la acest ultim capitol: "După partida de campionat cu FC Voluntari, am decis să ne antrenăm numai pe sintetic. Trebuie să creștem și noi viteza de joc! Pe teren sintetic mingea alunecă mai repede, ești nevoit să joci mai rapid. Este o idee a mea, un experiment pe care vreau să-l încerc pentru la acest joc. Sper să ne ajute".

"Poate îl recuperăm pe Geraldo"

Cu doar o zi înaintea primei manșe din play-offul Europa League, cu olandezii de la Alkmaar, principala grijă a lui Marius Șumudică, antrenorul Astrei, rămîne "să-i refac fizic pe jucători. În ultima lună am jucat 11 partide, aproape cît un tur în Liga 1. E greu în acest ritm, mai ales că nici nu avem un lot atît de numeros, să-l pot rula".

În plus, tehnicianul are și probleme de lot. Texeira a ieșit complet din calcule, după ruptura de ligamente, iar Geraldo nu este încă refăcut. "Sper să-l putem recupera pe Geraldo", a mai spus Șumudică.  

"Îmi pare rău de ce i se întîmplă lui Rădoi. Nu e treaba mea, e un coleg al meu care își dorește să facă această meserie. Dar așa e în țările civilizate, ca să antrenezi trebuie să faci școală"
Marius Șumudică, antrenor Astra

3 jucătoriau bifat toate cele 11 meciuri disputate de Astra în acest sezon: Enache (929 de minute), De Amorim (874 de minute) și Boldrin (858 de minute)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
ralffy_mr
ralffy_mr  •  19 August 2015, 10:41
Postat de cneius pe 19 August 2015, 10:11

Acum se trezeste sa faca experimente???

lol.. e vorba de antrenament in viteza.. care e problema!!?

cneius
cneius  •  19 August 2015, 10:11

Acum se trezeste sa faca experimente???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează