INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - FC ZURICH, 20 OCTOMBRIE, DOLCE, PROTV, GSP

Tamaș surprinde înainte de meciul cu elvețienii: "Nu avem noi un punct, ei au trei!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 octombrie 2016 16:09

Steaua va juca joi, de la ora 20:00, împotriva celor de la FC Zurich, în a treia etapă a grupelor Europa League.

Gabi Tamaş a vorbit despre duelul cu formţia elveţiană şi a declarat că FC Zurich porneşte cu prima şansă, chiar dacă este o echipă din liga a doua.

"Nu contează cu cine jucăm. Noi trebuie să intrăm pe teren și să câștigăm. Dacă vrem primăvara europeană, atunci trebuie să învingem în meciul cu Zurich.

Nu vom intra pe teren cu gândul de a nu primi gol. Vom intra deciși să marcăm, dar trebuie să fim corecți și să spunem că ei sunt favoriți. Noi avem un punct, ei au trei. Trebuie să realizăm chestia asta, să ne gândim bine. Trebuie să dormim bine la noapte și să ne gândim la faptul că ei au două puncte peste noi. Trebuie să demonstrăm pe teren că suntem mai buni. Ei au învins-o pe Osmanlispor, noi am pierdut cu Osmanlispor.

Sincer, eu îmi doresc să nu pierdem în această dublă cu Zurich, mai ales că mai sunt meciuri până la final. Este normal să ne dorim o victorie, dar până la urmă important va fi să nu pierdem", a spus Tamaş la conferinţa de presă.

Meciul Steaua - FC Zurich se va desfășura pe 20 octombrie, de la ora 20:00 și va fi în direct pe DolceSport și ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Clasament:

LOC / ECHIPĂ GOLAVERAJ PUNCTE
1. Villarreal 3-2 4
2. Osmanlispor 3-2 3
3. FC Zurich 3-3 3
4. Steaua 1-3 1

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
gizeh
gizeh  •  19 Octombrie 2016, 17:21

Titlu scris greșit intenționat pt click-uri ... milogilor ... RUȘINE! ......................"Nu avem noi un punct, ei au trei!"...................................... ce declară Tamaș ... "trebuie să fim corecți și să spunem că ei sunt favoriți. Noi avem un punct, ei au trei"!!!

arsenie_b
arsenie_b  •  19 Octombrie 2016, 17:16

Orice alt rezultat decat victoria cu Zurich inseamna out din Europa

Vezi toate comentariile (2)
Comentează